Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Szintén zenész, én is játszottam sokat, mondjuk a bf vonatra ültem fel pc-n, bf2 járművezés, bad company infantry+profi helizés ment, a 2142-be már nagyon a végén estem be. Fura viszont, hogy igazából a bf-stílust egy coddal, a cod3-al kedveltem meg, ami sajnos nem jött ki pc-re, szintén voltak kasztok, kasztspecifikus fegyver, szintén füst+medicelés, légicsapás sniperrel, tank, dzsip, oldalkocsis motor... egy codban. Nagyon megelőzte a korát. És most a bad company 2 óta a delta force hozza ezt a fílinget, pedig minden bf megvan, a 3-4-et is beszereztem utólag, toltam, a cod miatt ugyanis a bc2 után szünet volt, de a battlefield 1 már újra ment, kár, hogy az elején megölték a hackerek...
Most megint ott tartok, hogy BO6-ban idén nem mentem egy kört se, pedig a mostani passt is megvettem
Csak Delta Force. 
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- Fotók, videók mobillal
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- HP Omen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Csak Delta Force.