- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
OtheriS
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom mennyire tudtok nekem segíteni, mert én már mindent megpróbáltam, de ha nagyon off a dolog akkor BOCSI!!!!
Adott egy program, ami Delphiben lett írva (nem én készítettem) és MSSQL adatbázist használ. Egy szokásos progi, elindítod, beírod az elérési utat(az .exe mellett van egy .ini fájl ami a belépési adatokat tartalmazza és nem kell mindig beírogatni), utána belép és szépen veheted fel Pl.: a rendeléseket. A következő a probléma, a windowsal történt vlami (elvileg vírus) de a lényeg hogy nem is indult el az MSSQL. Jól van szépen lementettem az adatbázist, majd windows reinstall szépen visszatöltöttem a dolgokat és próbálom ugye elindítani a progit. Az ini fájl ugyanott, semmit sem változtattam rajta, de egyszerűen nem olvassa ki ezeket a belépési adatokat (Provider, Adatbázis, Kiszolgáló, Login és a Pass). És fogalmam sincs miért, nem túlságosan értek hozzá ezért azon agyalok, hogy esetleg el volt mentve vlami a régi adatbázisban, ami arra mutat, honnan olvassa ki az adatokat. Lehet ilyen esetleg?
Képek: [link]
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Építő/felújító topik
- Zyxel NAS326
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest