Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
OtheriS
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom mennyire tudtok nekem segíteni, mert én már mindent megpróbáltam, de ha nagyon off a dolog akkor BOCSI!!!!
Adott egy program, ami Delphiben lett írva (nem én készítettem) és MSSQL adatbázist használ. Egy szokásos progi, elindítod, beírod az elérési utat(az .exe mellett van egy .ini fájl ami a belépési adatokat tartalmazza és nem kell mindig beírogatni), utána belép és szépen veheted fel Pl.: a rendeléseket. A következő a probléma, a windowsal történt vlami (elvileg vírus) de a lényeg hogy nem is indult el az MSSQL. Jól van szépen lementettem az adatbázist, majd windows reinstall szépen visszatöltöttem a dolgokat és próbálom ugye elindítani a progit. Az ini fájl ugyanott, semmit sem változtattam rajta, de egyszerűen nem olvassa ki ezeket a belépési adatokat (Provider, Adatbázis, Kiszolgáló, Login és a Pass). És fogalmam sincs miért, nem túlságosan értek hozzá ezért azon agyalok, hogy esetleg el volt mentve vlami a régi adatbázisban, ami arra mutat, honnan olvassa ki az adatokat. Lehet ilyen esetleg?
Képek: [link]
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robogó, kismotor
- World of Tanks - MMO
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ASUS routerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest