Hirdetés
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
Új hozzászólás Aktív témák
-
OtheriS
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom mennyire tudtok nekem segíteni, mert én már mindent megpróbáltam, de ha nagyon off a dolog akkor BOCSI!!!!
Adott egy program, ami Delphiben lett írva (nem én készítettem) és MSSQL adatbázist használ. Egy szokásos progi, elindítod, beírod az elérési utat(az .exe mellett van egy .ini fájl ami a belépési adatokat tartalmazza és nem kell mindig beírogatni), utána belép és szépen veheted fel Pl.: a rendeléseket. A következő a probléma, a windowsal történt vlami (elvileg vírus) de a lényeg hogy nem is indult el az MSSQL. Jól van szépen lementettem az adatbázist, majd windows reinstall szépen visszatöltöttem a dolgokat és próbálom ugye elindítani a progit. Az ini fájl ugyanott, semmit sem változtattam rajta, de egyszerűen nem olvassa ki ezeket a belépési adatokat (Provider, Adatbázis, Kiszolgáló, Login és a Pass). És fogalmam sincs miért, nem túlságosan értek hozzá ezért azon agyalok, hogy esetleg el volt mentve vlami a régi adatbázisban, ami arra mutat, honnan olvassa ki az adatokat. Lehet ilyen esetleg?
Képek: [link]
Előre is köszi a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- MIUI / HyperOS topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- EAFC 26
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Home server / házi szerver építése
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 21.1.0, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Xiaomi 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A51 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi