- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen házat vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Almanach
csendes tag
válasz
csuki00
üzenetére
Van nekem egy igen frankó drabom ha érdekel

Garanciális karcmentes Dell Latitude D630 -
GorSan
csendes tag
válasz
csuki00
üzenetére
Hosszasabb morfondírozás után a közelmúltban vettem külföldről, a német eBay-ról, használtan (lízingből visszaadott) Dell Latitude D630-as gépet (T7700-as, 2,4 GHz-es processzor, 4 GB RAM, 250 GB winchester, 128 MB-os nVidia Quadro grafikus kártya). Házhoz szállítva 140.967 forintba került. Ennyi pénzért csak a vasat kaptam. Az operációs rendszert, a meghajtó programokat nekem kellett beszerezni. Elvileg furcsa az 1440*900 pixeles felbontása (mármint számszerűen). Egyelőre nagyon elégedett vagyok vele. Feltételezem, hogy a barátnődnek is örömet okozna egy ilyen gép használata, ha tudtok fizetni PayPal segítségével az eBay.de-n történő vásárláskor. Nem kell félni a 2 - 2,5 éves, használt géptől! Az eladó a a még hátralévő garanciát meghosszabbítva adta a gépet!
-
törölt tag
válasz
csuki00
üzenetére
oriasi (lesz) a kulonbseg a t5670 javara, ha tobbminden fut es/vagy kihasznaljak a progik a tobb magot.
egymagos modban a cerka nehany progiban megverheti a c2d-t a magasabb frekije miatt.
a celeron 45nm-es (doksi), a core 65-os (masik doksi)
mindkettohoz 35W-os max tdp-t irnak, tehat papiron egyforma lehet a fogyasztasuk, bar a celeron-nak nem tudom h van-e ugyanolyan jo power management-je, mint a c2d-nek.
(hogy lehet a cerkaban tobb tranzisztor? talan eliras. vagy az is ketmagos, csak a fele le van tiltva
)szoval en a c2d-t vennem, az sztem kicsivel jovoallobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- EA Sports WRC '23
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Fejhallgatós találkozó
- Spórolós topik
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Dell Latitude 7410 - Core i7-10610u. 16GB ram, Vil. magar bill, 12 hó gar.
- Dell Precision 3560 - Core I7-1165G7, 32GB ram, Nvidia T500, Vil.magyar bill, 12 hó gar.
- Lenovo IdeaPad Slim 3 16ABR8 Ryzen 5, 16GB RAM, 512GB SSD, dedikált grafika, garanciás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.