- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoundBox
aktív tag
Szép napot mindenkinek egy kis segítséget szeretnék kérni szüleim laptop vásárlás előtt állnak az biztos hogy Dell laptop lesz, de nem tudom melyiket érdemes megvenni, nézegetjük az új generációs 4magos i5 procival szerelteket SSD-vel, max 220ezer forintot szeretnének költeni rá, köszönöm a válaszotokat.
[link]Illetve nekem ha minden igaz megérkezik ma a 7577-es gép azt szeretném kérdezni hogy érdemes e laptop hűtőt vásárolni alá?
[ Szerkesztve ]
-
laca891
aktív tag
Ha a proci U sorozat, akkor biztosan nem kell a hűtőpad.
Szülőknek szerintem felesleges az integrált videokártya az csak játékhoz kell.
Inkább windows 10-el ezt venném.
http://www.laptopszalon.hu/dell/dell-vostro-3568-n066vn3568emea01-1901-hom-laptop_28609-adatlap[ Szerkesztve ]
Szükségem van egy erős PC-re, mint gyenge Téesznek az erős traktorra!!!!!
-
laca891
aktív tag
válasz SoundBox #61055 üzenetére
Nekem i7 7500U a procim. Ez bőven elég az enyémben van integrált videokártya is, de felesleges.
Ha most vennék, amit belinkeltem azt venném.Ha processzorba igazi teljesítmény növekedést szeretnél, akkor HQ, de az jóval drágább.
Az U sorozatnak nagyon kedvező az áramfelvétele és nem melegszik.Bemész a szalonba és kipróbálod, hogy melyik felel neked meg.
Szükségem van egy erős PC-re, mint gyenge Téesznek az erős traktorra!!!!!
-
laca891
aktív tag
-
BullZeye
veterán
válasz #33164544 #61059 üzenetére
Ha a jövőt tartja szem előtt, akkor 8xxx gen procisat vesz
Normál használat mellett az U és a HQ között annyi lesz a különbség, hogy az egyik 1 óra használat után meleg lesz érzetre.
Mai napig ritka az a program ami 4 magot aktívan kihasznál, és kell is neki a 4 mag, és az ember inspiron laptopon használná.Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
Lokids
addikt
Sziasztok!
Van egy Dell Inspiron 3542 171179 típusú laptopom.
Sajnos a képernyője meghibásodott, kb 20ft érme nagyságú 2db fekete folt lett rajta. És köztük egy cm vastag csík (erősen pixelhibás). a laptop 3.5 éves, így garancián kívüli.
Mennyiért lehet cseréltetni manapság panelt? Megéri egyáltalán?
Mennyit érhet most használtan ez a laptop, ha teljesen hibamentes?If you chase two rabbits you will lose them both.
-
cyberkind
félisten
Sziasztok!
Ha közvetlenül a Dell-től vásárolok gépet, akkor kapok nemzetközi garanciát?
-
pohár
félisten
válasz cyberkind #61063 üzenetére
így is (olyasmit) kapsz, ha mondjuk EU-s gépet veszel, de először számlát kell mutatni a javításhoz
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
pohár
félisten
válasz cyberkind #61065 üzenetére
én rákérdeztem még akkor a Delles menedzsereknél, de ezt mi se tudjuk behozni sajna... max még a 7577 lehet pariban, a procierő az kb ugyanaz lenne egy 7700hq-val szerintem
amúgy meg ha simán megveszed 3 év garival kint, megcsinálod a tech transfert (honosítás), voilá, kész a magyar garis gép 1 hónap múlva
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
BullZeye
veterán
Ha EMEA-s a gép, akkor EMEA régióban számla nélkül ST alapján javítja bármelyik partner, nem?
Honosítás akkor kell, ha nem régión belül javíttatod, pl Amerikában, Ázsiában. Olyan, hogy magyar gari nincs tudtommal.
Ha meg Dell-től veszi a gépet, akkor a számlán is az a dátum szerepel, mint ami a support oldalon. Nem áll raktárban heteket hónapokat a gép disztrinél, számla pedig csak akkor kell, ha régión kívül javíttatod (1 alkalommal lehetséges), vagy ha más dátum szerepel, számlával lehet igazolni a vásárlás dátumát.
Valamint honosításhoz.Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
pohár
félisten
válasz BullZeye #61068 üzenetére
elvileg az EMEA-s gépekhez első alkalommal kell számla, utána javíthatjuk bármennyiszer, a honosítás jó lehet végülis az olyan gépekre is, amik a környékről vannak, jobban néz ki a Hungary felirat (igen, régión kívülieket 1x tudunk szervizelni)
Dhampir... melyik modell(ekre) gondolsz? dobok a srácoknak egy mailt, aztán meglátjuk
-
törölt tag
7577 alá tudtok ajánlani valami hűtő padot? Próbáltam hátul könyvvel polcolni de akkor az első talpa helyett a házon támaszkodik és nem érzem ezt a legjobb megoldásnak.
Más: 6 bites panel egy negyed milliós gépben? Are you fucking kidding me?
-
pohár
félisten
válasz Dhampir #61069 üzenetére
na, azt mondták a DELL-es srácok, hogy perpill nincs Ryzenes rendelhető proci (csak a Vega & Intel kombó az XPS-eknél), de 2 hét múlva jön új katalógus, és ha abban benne lesz, majd akkor tudunk mi is
-
cyberkind
félisten
A sok review és videóból pont azt láttam és olvastam, hogy pont az i7-es baromira melegszik, lehet, hogy te pont olyat fogtál ki, de az eddigi túrásom alapján nem ez a jellemző. Meg hát az i5-nek nagyobb a boost-ja amit tartani is tud minden magra/szálra, ez is fontos nekem.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Tsebacsi #61081 üzenetére
Így már értem, nyilván ha rá lesz ragasztva egy csavarra ami fogja a hűtőt, akkor az sajnos úgy marad ahogy a mostani videokártyámnál is, de ha nem, akkor nem lesz gond. Van valami infó, hogy melyik gép van így lepecsételve?
Kéne a gari de a gyári szar pasztát azonnal dobnám ki onnan.
(#61083) BullZeye
Pedig ezzel lesz kezdve ahogy egyszer elkezdtem a gépet is, konzolt és a többit.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz cyberkind #61082 üzenetére
Rákérdeztem, a Dell-nél ilyen Seal nincs (Toshibánál volam eddig, ott előfordult) szóval újra pasztázhatod, bár a szervizesek nem javasolják, illetve ha emiatt később megfő a CPU, és látják, hogy megbontottad, nem gyári pasztát használtál, elutasíthatják a garanciát.
(#61083) BullZeye: Valóban nincs, rám is fura fejjel néztek
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
cyberkind
félisten
válasz Tsebacsi #61084 üzenetére
Nem tudom miként lehet elrontani a pasztázást, minden esetben jobbat csináltam mint a gyárból kijött videokártyák vagy épp PS4-ek.
Ugyan csak videokártya de szerencsére a nem megbontható hűtés miatt legalább 10 fokkal melegebb a vga mint amilyen lehetne.
[ Szerkesztve ]
-
-
SoundBox
aktív tag
Sziasztok először is köszönöm mindenkinek az infót a szülőknek vásárolt laptop esetén szerintem ez a laptop lesz [link]
Tegnap megérkezett a Inspiron 7577 nem sokat nyomkodtam még de eddig nagyon tetszik, és ami a legfontosabb páromnak is mert kicsit tartott tőle hogy nagyon gamer kinézte lesz de egyáltalán nem.
Lenne pár kérdésem az akkumulátor töltéséről valahol olvastam de már nem emlékszem, tényleg van e olyan program amin betudom állítani ha folyamatosan be van dugva a táp ne töltse állandóan csak ha elér egy bizonyos százalékot? -
Mr Bond 007
őstag
Üdv! Notebook vásárlás előtt állok, és a Macbook Pro, Dell xps 15 (8. gen 6 magos intel uhd képernyővel) közt őrlődök. Azt szeretném megkérdezni hol érdemes itthon dellt venni, ahol normális a szevíz és van-e lehetőség magyar nyelvű bill kiosztással rendelni? (ahol találtam, ott mind angol volt) Nekem tök mind1 a kiosztás, de más is használná a gépet akinek viszont ez fontos.
[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
válasz Mr Bond 007 #61092 üzenetére
XPS-ből ha jól tudom nincs magyar billentyűzetes.
A Slime draws near! Command?
-
törölt tag
válasz SoundBox #61095 üzenetére
Szerintem ez úgy van, hogy nem engedi bizonyos % fölé tölteni az aksit. Így kíméli, hosszabb távon lehet majd közel ugyanolyan hatékonysággal használni azt az x %-ot. A régi Samsungom legalábbis így működött, szerintem egész jól. Már kikapcsoltam ezt a funkciót, 100%-ról még mindig simán hoz 3 óra filmnézést a közel 7 éves gép.
-
bazsi83vp
senior tag
válasz davidcsaba93 #61098 üzenetére
Tudtommal akkumulátortól is függ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest