- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mini-ITX
- Milyen egeret válasszak?
- [Re:] Tuningfunkciókon keresztül lopható ki információ az Intel egyes CPU-iból
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- [Re:] Kína három éven belül dobná a külföldi fejlesztésű hardvereket és szoftvereket
- AMD Radeon™ találgatós topik
- Házimozi belépő szinten
Hozzászólok Aktív témák
-
Prowler
aktív tag
Sziasztok, E6440-el kapcsolatban lenne egy kérdésem. Gyakran csinál olyat, hogy hiába van töltőn, nem tölti az akkut. A töltésjelző LED felvillan egy pillanatra, majd ki is alszik. Néha pár perc múlva nekiáll tölteni, de sosem egyből akkor amikor bedugom a töltőt.
Próbaképp kivettem az akkut és beindítottam így a gépet, kb. használhatatlan, a proci 350 Mhz-en megy és egy Windows Media Playert sem bír el...kérlek ne mondjátok, hogy alaplap hibás lesz mert elsírom magam...
Bárkinek bármi ötlete van esetleg?
Csend van, megyek az úton, nem szólnak hozzám. Nincsen szeretőm, nincsen ágyam, nincs hazám. De bárhol járok, nekem mindenütt ugyanúgy jó. Én, a nyughatatlan világcsavargó.
-
Prowler
aktív tag
Kipróbáltam másik akkuval is (céges gépem egy E5420), jelenség ugyanez. Nem tölti az akkut és le is esik a proci frekvencia pár másodpercre amikor csatlakoztatom a töltőt.
Esetleg BIOS update lehet a ludas? Nem tudom merre induljak el.
[ Szerkesztve ]
Csend van, megyek az úton, nem szólnak hozzám. Nincsen szeretőm, nincsen ágyam, nincs hazám. De bárhol járok, nekem mindenütt ugyanúgy jó. Én, a nyughatatlan világcsavargó.
-
pohár
félisten
Kingstonból ez 100%, hogy megy vele: KCP424SS8/8
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel | MFK Baccarat Rouge 540 és PdM Oajan decantok eladók!
-
Prowler
aktív tag
Köszönöm a tippet! Megnéztem egy másik táppal és hibátlanul működik. Remélem ennyi volt csak a gond
-
pohár
félisten
igazán nincs mit
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel | MFK Baccarat Rouge 540 és PdM Oajan decantok eladók!
-
Prowler
aktív tag
Kipróbáltam, tökéletesen tölti a másik gépet, 1 mp és már fel is villan a LED.
Ma újra próbáltam az E6440-et a kettes számú táppal - ugyanaz a hiba, nem indul el a töltés.
-
Prowler
aktív tag
Másik költői kérdés: E5420 DC in csatija jó az E6440-hez? A töltőfej ugyanaz, azért kérdezem csak.
-
cyborg84
csendes tag
Sziasztok!
Egy Latitude 5480-t szeretnék venni használtan.
A servicetag-je alapján úgy tűnik, hogy eredetileg Franciaországban vásárolták, és Onsite szolgáltatás (egészen pontosan: Onsite Service After Remote Diagnosis) tartozik hozzá.
Itthon lehet gond a garanciával?[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
a gyakorlatban nem igazán, de ezen az oldalon állíttasd át Magyarországra az országot, és akkor semmiféle hátrányod nem lesz a származási helyből
-
pohár
félisten
ugye elvileg 1x számlával javítjuk, de az NBD-set mintha elfogadnák utána rendesen... de a honosítás a biztos megoldás
-
pohár
félisten
én is lehet keverem, de nem vennék mérget rá, honosíttassa csak, az a biztos
-
cyborg84
csendes tag
Köszi a válaszaitokat!
Gondolom, ez a helyes url a honosításhoz:
https://www.dell.com/support/assets-transfer
Az előző tulaj adatait nem tudom, mert kereskedőtől lenne a gép.
Mennyire szokták ezt szigorúan nézni?
Usa specifikusan itt van pár tipp, h ilyen esetekben mit is kellene beírni a form-ba:
https://www.dell.com/support/article/hu/hu/hubsdt1/sln143036/ownership-transfer-and-retail-registration-guide?lang=en#Ownership_Transfer
Működik ez itthon is? Van valakinek tapasztalata ezzel?[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
Üdvözletem. Nem kimondottan Dell topik kérdés de a win10 topikban nem kapok választ.
Win10 frissítés történt, taskbar-ról eltűnt pár ikon. Lehet ezzel valamit kezdeni? El tudom indítani őket de nem láthatóak az ikonok. Menjen egy friss telepítés, utána win10 frissítés és kikapcsolni az automatikus frissítést?
Eladó cuccaim: Arcam Avr750, Anthem Mrx500, CA CXR120, iPhone XS Max 256GB.
-
pohár
félisten
upsz, bocsánat... de amúgy nézzétek meg akkor a videót is
cyborg84... működik a Tech Transfer itthonról is, csináld nyugodtan
-
Van tapasztalatom honosítással: Egy nagyon szemét történet.
Volt, hogy valami apróságot nem írtam jól a korábbi tulajnál és nem engedtek honosítani, persze nem mondták el, hogy mit rontottam el...Éljen az adatvédelem.
De volt, hogy sikeresen honosítottam, UK-ból hirtelen Hungary garancia lett. Hirtelen: két hét múlva. -
Atomgeszi
veterán
Hali.
Friss Dell 5590 tulajként az érdekelne, hogy lehetséges-e olyan, hogy mivel itt a space alatt is van egér klikk, plusz egy görgő gomb, lehetséges-e, hogy mapoljam a bal gombot mondjuk chrome oldal vissza, jobb gombot meg előre gombra, illetve a középső gombot pedig, PC egér görgő klikk, azaz a linket megnyitja új lapon, de nem dob át arra az oldalra? Köszönöm
-
z0d1@Ku$
aktív tag
1#: E7440-nél még mindig fennáll, hogy ha fülessel nézek filmet, hallgatok zenét, pár másodpercre szüneteltetve a lejátszást, másodpercekig nincs hang. Lehet ezzel valamit csinálni? Illetve az is előfordul még mindig, hogy folytatva a lejátszást, a hangerő ugrik egy 25%-ot legalább, nem túl kellemes. Driver gondra tippelek de még nem mondom biztosra, hátha másnál sikerült megoldani.
2#: Második probléma, hogy az energiagazdálkodásoknál csak a kiegyensúlyozott lehetőség jelenik meg, a többi (energiatakarékos, teljesítménycentrikus) nem látszik. Erre van valakinek tippje?
-
allein
addikt
Nekem is 2417H van otthon, kettő darab
lehet ez marad. Kolléganőmnek a 2419H-t rendeltem, annyival nem hiszem jobb, más a design.
(#61692) Tsebacsi - mivel jobb a 2419H?
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
Értem, köszi szépen az infókat. Egy másik téma. Ez a laptop nem található ezen a linken. Mivel 7th HQ proci van benne, szerintem tudja a 4X pCIE, SSD ő lenne.
-
somasz
Topikgazda
Pedig ott van!
Precision 5510 | 5520 and XPS 9550 | 9560:
Maximum internal dives supported: 2
Drive configurations supported: (1x M.2) (1x 2.5 SATA) (1xM.2 and 1X 2.5 SATA)
PCIE Lanes:
M.2 slot supports 4X
The 2.5 Inch bay is wired as SATA
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
Hozzászólok Aktív témák
- [Re:] Mi volt az év játéka számotokra 2019-ben?
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- Milyen notebookot vegyek?
- [Re:] [ÚJ] Apple Watch Series 1 • 38mm • silver / ezüst - iStyle vásárlás, 10 hó gari, doboz
- [Re:] Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- [Re:] Amazfit GTR 47 mm - egyszerűen kitartó
- [Re:] Megnevezte a DxOMark 2019 legjobb kameratelefonjait
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Full új Dobozos I Phone 5 SE 128 GB Mobiltelefon
- 2017 Retina Asztro Macbook Pro 13" / i5 / 8GB / 128GB SSD / Magyar bill. / Makulátlan / Garancia
- Dell XPS 13 9370, FHD IGZO IPS, i7-8550U, 16GB, 512 NVMe, ujjl.olv., 1.2 Kg, 6 hónap garancia
- Caterpillar S60 Hőkamerás Strapa Telefon ---OLCSÓN---
- Dell Latitude 7280, 12,5" Full HD IPS, i5-7200U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 1.3 Kg, gyári garancia 2020.11