Hirdetés

Aktív témák

• gekkoman

tag

Fájó szívvel - de hát a pénz nagy úr - és sürgősen megszabadulnék egyik (esetleg másik is) remek notimtól:

1. Acer Travelmate 634 LCI: Biznisz vonulat, Mobile P4 1800MHz, 512 DDR-266 ram, 32 megás nvidia go video, mega kijelző: 1400x1050 15"-ban, sony combo (dvd/cdrw), 20 gigás kattogós vinyó (de gond nélkül megy), 10 perces akku. 2 db usb (a bal kontaktos, ki van támasztva), firewire, 2pcmcia, smartcard, soros, párhuzamos, stb portok. Az egyik usb-n kívül más hibája nem ismeretes, illetve van 1-2 centis kijelző-holtjáték, de a zsanér stabil bárhol-bármikor. A video a MOHA sorozattal még remekül megbírkózik.
    59ezer HUF lenne mindez.

2. IBM Thinkpad X20: Tán' a legdurvább vonulat volt anno... SUB-noti, cirka 1,4 kiló. Fém ház, beépített billentyű világítás. PIII-600, 192mega ram, 20 gigás vinyó, 4 mega ATI video, 1024x768 kijelző, lan, modem, pcmcia, 2 usb, cf kártya hely (utóbbi nem tesztelt driver híjján). A szar akku mellé vettem hozzá egy zsír újat - kb 3 órát tud. Remek rohangálós gép, fényképező mellé vettem szaladozni-áttölteni-terepen megnézni vele a képeket.
    Adok hozzá egy dokkolót, nem is szar szériát, van rajta mi szem-szájnak ingere, még ultrabay 2000 csati is, ebben most floppy lakozik. Meg pci slotja is akad, akár video kártya támogatással! Ez annyira frissen jött, hogy igazán tesztelni nem tudtam, mindenestre megy vele a masina. Thinkpad Dock II a becses neve.

52ezer cakom pakk

Apróságaimmal este bombázok :U

Aktív témák