- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
El, csak nekem fontos, hogy jól játssza le a videót. De épp most telepítettem a Lubuntut, csak nem tudok megnyitni semmit, mert csak Computer, és azon belül a felhasználó mappái vannak, amikben ugye semmi sincs, mivel most telepítettem. De ha lenne se jó móka odamásolni, csak, hogy le tudjam játszani, meg annyi helyem sincs. plusz, majd hálózatról is szeretnék ugyanígy szimplán videót nézni vele. Majd, ha sikerülne megtudni, mit lehetne csinálni, visszatérnék a Debianhoz, mert úgy vettem észre gyorsabb volt, csak pont nem működött a lejátszás. Debianban is zavart, hogy ha meghajtót csatlakoztattam jelszót kért. Én úgy akarom, hogy automatikusan csatoljon mindent, és lássa is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest