- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Csak el ne fújja a szé az Akko új egereit
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali médialejátszót?
- A szamurájoknak kedvez az új AMD Software
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ludovicus
aktív tag
válasz
Siriusb
üzenetére
Nálam is hasonló a helyzet, már ami a KDE általános használhatóságát illeti. Én squeeze óta használok KDE-t debiannal és most futok bele a legtöbb problémába, pl. néha én is hiába kattintok az application launcher ikonjára, az alsó tálcára tett programikonok (transmission, deadbeef) semmilyen funkcióval nem bírnak, a lokalizáció kb. 50%-os. Fontolgatom, hogy visszatérek wheezy-re és várok még fél évet a frissítéssel...
-
tlac
nagyúr
válasz
Siriusb
üzenetére
Nemrég raktam fel a Debian 9-et KDE-vel. Ez a hosszú bejelentkezés csak az első indításnál volt tapasztalható, utána nem.
nekem konkrétan lefagyasztotta a gépem, ez nagyon rossz ómen
így még sosem jártam egy friss telepítésnélreset után pedig csak egy asztal jött be panel nélkül
config fájlok törlése után lett csak jólehet ezzel most el is játszotta a becsületét
-
tlac
nagyúr
válasz
Siriusb
üzenetére
én vm-en próbálgattam a kde-t és elgondolkoztam rajta, hogy újra adjak neki egy esélyt
viszont tényleg bugos, pl. a magyar lokalizáció az nagyon rossz, nagyon sok helyen hiányzik a fordítás, meg hülyeség van fordítva
annak meg megörültem, hogy támogatja a grafikus felület skálázását, ami a 4k-s monitoromhoz hasznos, na de ezt is pont látványos helyeken hibásan csinálja
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jogász topik
- Csak el ne fújja a szé az Akko új egereit
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- DELL Precision 3430 SFF,i7-8700,8GB,256GB SSD,NVIDIA Quadro P620 VGA,Win11
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest