Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Panasonic LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Minden PC-ből konzolt csinálna a Microsoft
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
válasz
csakany2001
üzenetére
Operát utoljára akkor használtam, amikor még a régi Presto motorral ment. A Presto motoros Opera tényleg a legjobb böngésző volt anno. Amióta a guglis vackot használják, mint sokan mások, még a régi fényük árnyékénak se lehet nevezni őket. Mindenesetre az az Opera volt talán az egyetlen olyan nem openszósz program, amit rendszeresen használtam és még meg is bíztam benne. Azóta sincs egyetlen olyan nem nyílt forráskódú program, ami ezt nálam kiérdemelné...
Az ex-operás von Tetzchner-féle Vivaldi, amit a régi operások csinálnak, viszont egész ígéretes, csak még nagyon gyerekcipőben jár.
Annak örülnék legjobban, ha kiadnák a Presto forráskódját, aztán az open source közösség a kezébe venné a motor gatyába rázását és egy jó kis nyílt forráskódú, ütős böngetőt csinálnának belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest