Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
válasz
csakany2001
üzenetére
Operát utoljára akkor használtam, amikor még a régi Presto motorral ment. A Presto motoros Opera tényleg a legjobb böngésző volt anno. Amióta a guglis vackot használják, mint sokan mások, még a régi fényük árnyékénak se lehet nevezni őket. Mindenesetre az az Opera volt talán az egyetlen olyan nem openszósz program, amit rendszeresen használtam és még meg is bíztam benne. Azóta sincs egyetlen olyan nem nyílt forráskódú program, ami ezt nálam kiérdemelné...
Az ex-operás von Tetzchner-féle Vivaldi, amit a régi operások csinálnak, viszont egész ígéretes, csak még nagyon gyerekcipőben jár.
Annak örülnék legjobban, ha kiadnák a Presto forráskódját, aztán az open source közösség a kezébe venné a motor gatyába rázását és egy jó kis nyílt forráskódú, ütős böngetőt csinálnának belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Végleg búcsúzik a New World: Aeternum – megvan a leállás dátuma
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4296,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest