Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
én meg a pont a kde-vel vagyok úgy, hogy sokszor próbálkoztam vele, de sosem tudtam megszeretni
alapbeállításban is rusnya, és még sosem sikerült szépre beállítani
plusz firefox-ot használok, az meg a gtk-jával elüt a qt-s világtól, még ha vannak is rá trükköktearing probléma meg addig nem izgat, amíg a videók alatt nincs
sőt régen problémám is volt vele, amikor az asztali környezeten is volt egy vsync, meg a filmen is, és a kettő együtt már gondot okozott -
Apollyon
Korrektor
Azért én is bízom benne hogy ha nincs komolyabb 3D, akkor inkább az intelt használja a rendszer... Bár erre nem tudom mennyi az esély, elvileg működnie kell.
Annyira amúgy nem béta már a Jessie, vagy valamit én csinálok nagyon rosszul hogy semmi bajom vele.D A sources.list-ben amúgy már "jessie" van, nem pedig "testing", korábban meg írta itt valaki, hogy már jó ideje testing vonalat használ amúgy is minden probléma nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Pánik a memóriapiacon
- Canon MILC: EOS R és M topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest