Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Petya_
őstag
Üdv.
Még mindig próbálkozom a Debian woodyval, proximusnak köszönöm az eddigi segítségét.
Újabb probléma, hangot kellene csiholni valahogy.
X alatt dsp: no such device hibaüzenet.
Nekem úgy tűnik, hogy nincs sound támogatás a kernelben( 2.2.20) és modulban sem.
Tehát: vagy kernelt kell fordítani, vagy modulba kell tenni a sound támogatást.
A kernelfordítást próbáltam, de túl nagy lett, pedig majdnem mindent modulba tettel. Lehet, hogy valamit nagyon rosszué csinálok.
A modult viszont nem tudom hogy lehetne fordítani, telepíteni.
Ha valaki bármelyikben tud segíteni, előre is köszönöm.
Petya
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest