-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
steveetm
őstag
válasz
Cathfaern #308 üzenetére
Na akkor ehhez én is szólok
''szerintem borzalmas az, hogy mennyire nyomul a régi, de stabil verziókkal''
de azok tényleg úgy mennek ahogy kell!
vannak egyébként újabbak is(sarget-testing, sid-unstable, sőt egy experimental is, de apt nem tud szedni olyat, csak kézzel tudod).
Ha szeretnéd ezeket használne, akkor a /etc/apt/source.list ben a stable-t írd át testingre , vagy unstablera, majd apt-get update, apt-get upgrade, és van egy FRISS! rendszered(nekem volt, hogy egy nap alatt többször is frissült a sides disztribem!)
'' hát érdekes ez is...alapvetően nem lenne rossz, csak ha az ember nem tudja a csomagok nevét, akkor esélye sincs.''
Már hogyne volna: apt-cache search ideírdhogymitkeresel. és már keresi is neked a csomagokat.
Ha esetleg nem találna vmit, akkor www.debian.orgon is lehet keresni, csomagok tartalma alapján is akár.
Üdv.: steveetm
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged