-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZCoyote
őstag
Üdv Uraim!
Szeretnék itthonra egy samba szervert összerakni debian alapon. Már feltelepítettem a 4.0-át illetve felraktam a webmin-t is.
Mondjuk lennének olyan mappák, hogy filmek, zenék, doksik stb.
Azt meg tudom csinálni, hogy mindenki lássa őket de a jogosultságokkal vannak problémáim. Milyen jogokat kell beállítani ahhoz, hogy mindenki tudjon írni-olvasni a mappákban ill. létre tudjon hozni mappákat stb. Úgy szeretném megcsinálni, hogy ne kelljen felh.név-jelszó ahhoz, hogy hozzáférjenek a cuccokhoz.
Olvastam samba doksikat de valahogy nem mentem el rajtuk, kellene egy-két élőerőakik válaszolnak a felmerülő kérdéseimre.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest