Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sliderxy

senior tag

válasz Rage47 #3636 üzenetére

Este haladtam tovább. Ahhoz az útszakaszhoz amit mások nagyjából teljesen felhúztak helyettem megépítettem egy következő szakaszt. Mindezt azóta ugye offline módban. Meglepetésemre az útsáv közepére került egy csomó zöld egymást követő nickname. Nem vágom. De ahogy írtam korábban csak ez maradt meg, meg a gombák.. :U
    Csatoltam újabb területeket és ott már nem jelentek meg "idegen" tereptárgyak.
    Arra leszek kíváncsi hogy ha végzek a 3. epizóddal és továbbmegyek a térképen nyugat felé, vajon lesz-e majd mások által megépített út. Az elméletem szerint nem lenne szabad, hogy legyen, mert ott még nem voltam amikor online becsatlakoztam, így ahogy korábban írtad amikor a játék az aktuális álláshoz igazította az online cuccokat oda nem pakolt semmit.

Nagyon berálnt amúgy a játék, kár lett volna nem pótolni. Konkrétan küzdeni kell magammal éjszakánként, hogy most már le kéne feküdni. :D

Az elején amikor Sam motorozik eszméletlenül megalapozták a játék hangulatát azzal a zenével. :K

Új hozzászólás Aktív témák