Új hozzászólás Aktív témák
-
Sliderxy
senior tag
válasz
Rigormortiis #3634 üzenetére
Megoszlanak/megoszlottak a vélemények ezzel kapcsolatban.
Szíve joga mindenkinek úgy játszani ahogy szeret. Kojima okkal találta ki ezt a like rendszert, a játék is azt sujkolja, hogy építsük együtt Amerikát. Csak ahogy azt anno redditen is többen hosszasan kifejtették, ez a játék egy elég jó teszt verziója volt ennek a teljesen új játékstílusnak. Igazából sokan eltrollkodták mások játékát. Direkt olyan lehetetlenül építkeztek például, hogy mások szívjanak később. Egekbe álló létrák 50 méterenként, meg ész nélkül a levegőbe lógó hidak. Telehányva minden felelsleges jelzésekkel, gombákkal, pihenőhelyekkel. Na nekem ez az ami nem hiányzik. Gyűjtöttek ezzel a játékkal nem kevés tapasztalatot, biztos vagyok bene, hogy a második részben kiforrottabb lesz ez a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Computex 2025: Rakétasebességgel száguld a Kingston Fury
- Elemlámpa, zseblámpa
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Macska topik
- További aktív témák...
- Asus Rog Ally Z1 Extreme
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Steam Deck 512 GB ÁRCSÖKKENTVE
- Eladó egyedi építésű Marvel-Xmen Avangers Arcade Játékgép, Zenegép és virtual flipper egyben
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- 250db DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest