- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Apple asztali gépek
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
Ide is leírom: Ez, hogy "a játék 90%-a érintetlen maradt" egy orbitális baromság, és hazugság. Aki ezt állítja, az életében nem játszott az első résszel az tuti. Nem tudom ezt most csak a mapra érti a tisztelt tesztelő úr, de még arra sem igaz. Rengeteg új helyszín/feladat van, amik nem léteztek az eredetiben, valamint van ahol teljesen újraszabták a mapot, magyarul teljesen más és új a páya (pl. comminucations deck, mining deck egyes részei, crew deck), nem beszélve a hajó részeit összekötő shortcut útvonalakról, amik szintén nem rövidek és rengeteg van belőlük. A grafika és a fények meg hát nem keveset emelnek a játékon. Én mint 2007 óta DS fan és veterán azt mondom, hogy kb 40%-a a játéknak teljesen új. Meg, hogy leül a játék?? Ember, nem story nehézségen kellene tolni...
Még NG+-ban is simán meglep a játék és beszarat a random encounterekkel, nem, hogy első végigjátszáskor...
Én garantálom, hogy akik szeretik az űr scifit és a túlélő horrort, azok nem fognak csalódni, és bátran megvehetik, még akkor is, ha tolták az eredetivel. Sok helyszínre rá se fognak ismerni és tényleg sok az új helyszín is. Callistoban hiába talán szebb a karakterek grafikája, de ezek után mehet szégyenkezve a sarokba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest