- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
Igen, rögtön azzal kezdtem a játékot, hogy kampec. Nem tudtam merre szaladjak, sötét is volt és mindenhol szörnyeket és árnyékokat láttam.

Meg is lepődtem hirtelen, hogy máris futhatok az életemért. Nem gondoltam, hogy a segíteni akaró fazon fél másodperc és szét akar tépni (jó gyorsan átalakult). Egyébként sokkal sötétebbnek érzem a sötét helyeket, mint az 1-be, most leszámítva azt, hogy sok világos hely is van. Lámpára szükség van eléggé, nincs annyira félhomály, még jó, hogy nem merül le.Már tolom a 3. fejezetet is, nemrég szaladtam bele fél tucat "kiscserkészbe". Hát az se volt semmi, először csak egyesével jöttek elő, könnyen le is puffantottam őket, de nem telt el 2 pillanat és teljesen körbe vettek, na akkor már pánik volt.

Térképünk lesz majd? Mert egyenlőre nincs. Látom az útvonal követő más több dolgot is kijelez, de végül is a feladat felé található meg minden.
SPOILER
Van egy csávó aki beszélni akar velem, ő lehet az, aki Aftermath-ba tanulmányozta a markert és bekattanva kinyírta a családját, mert szörnyeknek látta őket (vagy azok is voltak nem tom). A csaj aki segít nekünk nekem újnak tűnik, nem volt előzményfilmekbe benne. Ő utalt rá ugye, hogy kerüljem a fószert, mert elmebeteg, kinyírta a családját, innen ugrott be az Aftermath-ból a látottak.
Új hozzászólás Aktív témák

- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Háztartási gépek
- One mobilszolgáltatások
- Rövid játékmenet részleteket láthatunk az EXODUS-ból
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Horgász topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- További aktív témák...
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- iPhone 15 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest