Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
Igen, rögtön azzal kezdtem a játékot, hogy kampec. Nem tudtam merre szaladjak, sötét is volt és mindenhol szörnyeket és árnyékokat láttam.

Meg is lepődtem hirtelen, hogy máris futhatok az életemért. Nem gondoltam, hogy a segíteni akaró fazon fél másodperc és szét akar tépni (jó gyorsan átalakult). Egyébként sokkal sötétebbnek érzem a sötét helyeket, mint az 1-be, most leszámítva azt, hogy sok világos hely is van. Lámpára szükség van eléggé, nincs annyira félhomály, még jó, hogy nem merül le.Már tolom a 3. fejezetet is, nemrég szaladtam bele fél tucat "kiscserkészbe". Hát az se volt semmi, először csak egyesével jöttek elő, könnyen le is puffantottam őket, de nem telt el 2 pillanat és teljesen körbe vettek, na akkor már pánik volt.

Térképünk lesz majd? Mert egyenlőre nincs. Látom az útvonal követő más több dolgot is kijelez, de végül is a feladat felé található meg minden.
SPOILER
Van egy csávó aki beszélni akar velem, ő lehet az, aki Aftermath-ba tanulmányozta a markert és bekattanva kinyírta a családját, mert szörnyeknek látta őket (vagy azok is voltak nem tom). A csaj aki segít nekünk nekem újnak tűnik, nem volt előzményfilmekbe benne. Ő utalt rá ugye, hogy kerüljem a fószert, mert elmebeteg, kinyírta a családját, innen ugrott be az Aftermath-ból a látottak.
Új hozzászólás Aktív témák

- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest