Aktív témák
-
westlake
félisten
ha win alol emeled a memoria sebesseget, akkor jobb esetben menni fog stabilan.. rosszabb esetben instabilla valik a gep es a stabilitastesztek kivagnak hibaval... legrosszabb esetben csontra fagy a windows..
ha bios-bol emeled a sebesseget, akkor jobbesetben megint csak mukodik tokeletesen, rosszabb esetben instabil lesz windows alatt.. megrosszabb esetben a win betoltodes kozben szetfagy..legrosszabb esetben pedig a gep mar elsem tud indulni, ilyenkor csak valamilyen vesz gombkombinacio segit (hogy a legutolso stabil beallitasokkal induljon a gep) vagy csak a cmos clear marad...
feszultseg emelestol altalaban stabilabba valnak a memoriak, de egy bizonyos szint folott ez a visszajara fordul es a feszultseg emelesevel csak romlik memoria stabilitasa..(nem ugy ertem, hogy veglegesen romlik)
biztos van minden chip-nel egy olyan hatar, hogy afolott meghalnak.. en mindig el szoktam menni a vegletekig, de memoriat meg nem oltem meg..
Aktív témák
- iPhone topik
- Autós topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Futás, futópályák
- Milyen notebookot vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- DDR4 RAM modulok
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged