- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
h.adam.92
őstag
pont most olvasom a tRD-s cikkedet
alapból nálam 10-re van álítva és 9-re téve eléggé megugrottak az értékek, nagyon durva...
sajna 8-nál fagyott.
jelenleg 2.2V-on megy.
4-4-4-10et is próbáltam szintén még 2.2V-al és nem indult a rendszer...emeljek feszt?
narancs bordások a ramok és még eléjük tettem egy 80mm-es ventit is -
h.adam.92
őstag
Hy!
Nekem lenne egy olyan gondom, hogy 2-3 óra után a gépen atomra beakad, majd kékhalállal leáll. Mikor újraindítom, akkor az írja ki, hogy "Hibás beolvasás Ctrl+Alt+Del" vagy valami ilyesmi. Ha várok fél órát, akkor semmi baja és megint van 2-3 óra, amíg működik. Azért teszem itt fel a kérdést, mert egyrészt tuningolva van a procim, de a memóriák a gyári órajel alatt mennek (Geil Ultra 2*1GB 1066MHz*913MHz) gyári feszeknek 2.2V-2.4V-ot ír, nekem 2.25-ön megy 5-5-5-15-ös időzítésen, ami szintén gyári, meg hát úgy tudom, hogy a kékhalál általában memória miatt van. Tehát nem tudom, hogy mi a probléma segítsetek pls!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- ASUS TUF GAMING X670E-PLUS
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest