Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Köszönöm a cikket! Amugy meg tényleg mingyárt rosszul leszek itt a munkahelyen, ilyen adatok láttán! Én barom meg tegnap még felraktam az apróra a RAMokat hogy eladom és veszek valami jól húzható párt helyette
Tessék csak nyugodtan jól kiröhögni
Bevallom mikor én ezt vásároltam, akkor nem voltam igazán tisztába a felső kategóriák tudásával, pusztán csak a stabilitás volt a lényeg, és hogy a deszkám leirásában szerepelt a támogatot RAMok között. Épp volt egy pár eladó, án meg épp pont jól megvettem! Most meg hogy felnyitottad a szemem, mingyárt megmondom itt mindenkinek a melohelyen hogy menjenek a francba, nekem haza kell mennem RAMot tesztelni
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Házimozi haladó szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Reklámblokkolók topikja
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Wise (ex-TransferWise)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest