- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- 3D nyomtatás
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Analóg fényképezés
Aktív témák
-
Spec
őstag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni a következő probléma megoldására...Évek óta használok DC++ -t és egy ideje egyszerűen képtelen vagyok aktívként letölteni bármit is. Korábban a régi verziókkal gond nélkül ment minden. Már minden leírást végig tanulmányoztam ami a témába vágott de sajnos nem sok sikerel...Itt nem egyszerű aktív - passzív beállítási gondról van szó azon már túl vagyok, az ilyen jellegű segítséget kérném mellőzni...Arról van szó, hogy a HUB-okra tudok kapcsolodni simán, megy a keresés is, de amikor kapcsolódnék egy Userhez hosszú ideig annyit ír csak ki, hogy Kapcsolódás..., majd Időtúllépés, és ez így van minden Userrel aktív módban függetlenül attól, hogy az illető aktív, vagy passzív-e. Passzív módban megy a letöltés az aktívoktól.
Szoftver környezet: XP SP2 Hun Pro, Agnitum Outpost Firewall 3.5.642.6217, Norton Antivirus 2006 Hun, Spysweeper 4.5.9 (A tűzfalon, és a Norton -on is a DC full átengedve, Windowsos tűzfal kikapcsolav, router nincs, T-Online DSL kapcsolat) DC++ verziók: DC++ v0.691, StrongDC++ v1.0 RC10
Kíváncsi vagyok más is tapasztalt-e hasonlót, és várom a hozzászólásaitokat...
Előre is köszi, Spec!
Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest