Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gothmog
senior tag
Grat!
Midirt anno első körben én egyszerűen otthagytam ~a 12. behalásom után. A kamerával szívtam leginkább (lock-függő voltam akkoriban, az meg Midirnél eléggé... izé, bizonytalan), illetve volt majdnem siker, amikor egyéb okból szívtam meg (pár óránként előfordult egyszer-egyszer, hogy valamiért tálcára dobta a játékot a gép... na, mondanom sem kell, hogy a legjobbnak tűnő Midir ráfutásom alatt történt pont egy ilyen. Azt vette el végleg a kedvem tőle.)
Azután a közelmúltbeli végigjátszásomban, legnagyobb meglepetésemre elsőre lement. Pedig egy rakat támadását (szerencsére nem a leghalálosabbakat) beszívtam. Viszont türelmesebb voltam, igyekeztem a történet egy részét lock nélkül letudni, de úgy, hogy mindig a látóteremben legyen, és így végül annyira nem is volt vészes.
A múltkor nekem Gael másodikra meglett, ellenben most párszor elkalapált. De nem bántam, mert ellene nagyon élvezetes a harc. Valahogy pont jó az üteme, a dinamikája, változatossága. (Friede-t azért jobb/élvezetesebb ellenfélnek tartom, még a "nemszeretem" második fázissal egyetemben is.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Túra és kirándulás topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- RSS topik
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest