Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Gothmog

senior tag

válasz Garsza #8901 üzenetére

Grat!

Midirt anno első körben én egyszerűen otthagytam ~a 12. behalásom után. A kamerával szívtam leginkább (lock-függő voltam akkoriban, az meg Midirnél eléggé... izé, bizonytalan), illetve volt majdnem siker, amikor egyéb okból szívtam meg (pár óránként előfordult egyszer-egyszer, hogy valamiért tálcára dobta a játékot a gép... na, mondanom sem kell, hogy a legjobbnak tűnő Midir ráfutásom alatt történt pont egy ilyen. Azt vette el végleg a kedvem tőle.)

Azután a közelmúltbeli végigjátszásomban, legnagyobb meglepetésemre elsőre lement. Pedig egy rakat támadását (szerencsére nem a leghalálosabbakat) beszívtam. Viszont türelmesebb voltam, igyekeztem a történet egy részét lock nélkül letudni, de úgy, hogy mindig a látóteremben legyen, és így végül annyira nem is volt vészes.

A múltkor nekem Gael másodikra meglett, ellenben most párszor elkalapált. De nem bántam, mert ellene nagyon élvezetes a harc. Valahogy pont jó az üteme, a dinamikája, változatossága. (Friede-t azért jobb/élvezetesebb ellenfélnek tartom, még a "nemszeretem" második fázissal egyetemben is.)

Új hozzászólás Aktív témák