Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
Flowtation
üzenetére
Az elbírálást én úgy látom, hogy sokan ülnek nagy asztalok mögött és amikor nincs kedvük locsogni, fészezni vagy kajálni, akkor egyet-egyet engedélyeznek pár adat alapján, amit eleve csatoltál is, tehát semmit nem kell keressenek. Sajnos dokitól kezdve mindenhol ezt látom, had teljen az előszoba, aztán amikor már nagyon sokan vannak, nekikezdünk és siránkozunk, hogy mennyien vannak. Szóval a lényeg, amikor felmész a maréknyi papírral, akkor az orruk elé teszed, elbírálják, jóváhagyják (remélhetőleg) és mehetsz haza az engedéllyel. Aztán amikor egyszer valaki annyira unatkozik, hogy előveszi a postán, emailben akárhol beérkezett papírjaidat, akkor majd látják, hogy már érdektelen mert van érvényes támogatásod és boldogan letudják 3mp alatt, hogy megint csináltak valamit. De nem akarok senkit bántani, lehet, hogy egész nap gőz erővel túlórában is nyomják, csak akkor nem értem, miért nem halad.

Keress face-en csoportot vagy szerintem itt is van topik rá, olvass utána, hogy megéri-e Neked felmenni.Na nálunk a kormányablaknál örültek, hogy mindent lefénymásoltam, nekik semmit nem kellett, úgyhogy jó, hogy már megint egy országban egy módon értelmezik ugyanazt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Eladó Samsung A53 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- AKCIÓ! szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7-13700HX RTX4080 32GB DDR5 1TB QHD240 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest