- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
A DIGI elvitte a ZTE routeremet, mert lemondtam a vez. telefont. 2 napja vettem egy D-Link DIR 842-es dual bandes routert a DIGI 1000 nethez. Konfiguráltam, vezetékes net nagyon gyors és stabil, a wifi sebessége elfogadható, azonban néha-néha (van amikor egymás után 3-4 alkalommal, van amikor hosszú órákig egyszer sem) eldobja a wifit, majd pár másodperc után magától csatlakozik, tegnap olyan üzeneteket írt ki, hogy "változást érzékeltünk a hálózatban", előfordul, hogy magától nem csatlakozik újra, ilyenkor nekem kell.
Azzal a filléres Digis ZTE routerrel 3 évig nem volt ilyen gondom.
A beállításokban beállítottam a 12-es csatornát, mert az tök üres (társasház), és only n-re állítottam, de néha így is eldobja. Csak a 2,4 Ghz-et használó laptopomon van ilyen gondom (Lenovo Thinkpad T410 némi tuninggal), az Iphonok stabilak az 5 Ghz-en.
Azt szeretném kérdezni, hogy:
1. Vigyem vissza az edigitálba a routert és cseréljem másikra ? Ha igen, melyikre?
Asus RT-AC51U AC750, 12.000 Ft, Asus RT-AC1200G Plus, 26.000 Ft, D-Link DIR-850L AC1200, 17.000 Ft, TP-Link Archer C2 AC750, 14.000 Ft.2. Vegyek a laptoba egy TP-LINK Archer T4U AC1200 wifiUSB adaptert és használjam 5 Ghz-en ?
3. Beállítás gondom van.
Köszönöm az esetleges válaszokat, és elnézést ha hülyeségeket kérdezek
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- GTA V
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Subaru topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest