Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• freeknight

őstag

válasz sixpak #30898 üzenetére

"Több mint 400 órát beleraktam és teljesen elkerültek az ilyen és hasonló szarságok, nem örülök ennek most."
    De szerencsés vagy :D . Én már úgy játszom hogy rajta van a kezem a load gombon fél szemmel meg folyton azt figyelem, milyen bug ragadhatott be :DDD .
    Ebben a végigjátszásban most az volt, hogy beragadt a minimap a jobb felső sarokba.
    Három eddigi végigjátszás során volt eddig:
    Beragadt küldetésleírás, a jobb sarokban.
    Bereagadt időjárás.
    Beragadt zene.

A második a legalattomosabb, egyszer 2 óra telt el, mire észrevettem, hogy örökre esik az eső, az ominózus küldi előtt kb 1 órával volt mentésem, ez a playtime kuka, de még jó, hogy feltűnt. Azóta ha bármi más időjárás van szikrázó napsütésnél, már remegve várom a küldi végét, és azonnal pörgetem is az időt előre 24 órával :DDD . Jobb biztosra menni.
    A beragadt zene meg azért volt jó, mert mindhárom végigjátszásom során előfordult random ncpd scanner melóknál, tehát éveken át fennált a hiba. Mikor először találkoztam ezzel, kicsit fura volt, hogy az egyik panam küldinél is kint a pusztában beszélgetve halkan szól a valentino zene :DDD . Ezt most úgy tűnik, végre valahára javították, a combat zenék teljesen máshogy viselkednek, gyakran még küldi közben is elhallgatnak, ha nincs a pár méteres körzetedben ellenség.
    Mondjuk modokkal szerencsére szokott lenni megoldás, nálam ez sajnos nem játszik, mert geforce now-n tolom, úgyhogy nagyon odafigyelek minden ilyen gyanús beragadó szarra mindig.

Új hozzászólás Aktív témák