Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vlevi

nagyúr

válasz vlevi #691 üzenetére

Most pedig az következik, hogy nem telepítek rá semmi pluszt, és holnap reggel megnézem, mennyit merült az akksi.
    Egyébként első ránézésre mintha jobbnak tűnne az arctools félénél. Valahogy pl. a play update közben is tudok kattintgatni. Nem tudom, lehet, csak bebeszélem magamnak, vagy tényleg így van, nemtudom.

Amúgy erre a dologra mostanság összehasonlítási alapnak a telefonomat szoktam említeni. Lenovo S750, MTK6589 proci, 4x1.2Ghz, 1GRam, és Android 4.2.1 Sokkal-de-sokkal finomabban működik. Igaz, a felbontás csak a negyede, 960x540, de ehhez semmi köze pl. annak, hogy a telefonomon még egyszer sem akadt meg azért semmi, mert valami frissítés volt. Ma délben is leveleztem rajta, olvastam a híreket, és közben dobálta az értesítéseket, mert frissített vagy 5 alkalmazást. A cube ilyenkor teljességgel használhatatlan, olyan, mintha hiába lenne 4 magos, mert csak egyetlen szálon csinálna mindent. Persze, lehet, hogy nem a proci miatt akad meg minden, hanem lehet ez pl. a flash memória lassúsága is, de hát mégiscsak egy szintén kínai (Lenovo) telefon az, amivel összehasonlítottam, és az sokkal jobban muzsikál.
    Vajon más Rockchipes táblák is így működnek (pl. Wayteq qci, vagy a Pipo táblák)?, Vagy ott normálisabb ROM, vagy valami más van alattuk, és nincs vele ilyen gond?

Új hozzászólás Aktív témák