Új hozzászólás Aktív témák
-
gsx002
csendes tag
Az usb drivernél 3188-ast kért viszont amikor első körbe a pc megadta magát és ujra kellet indítanom akkor már 3066-osként kérte a drivert a chip tipusára gondoltam ezzel megint felismerte úgy raktam rá a cwm-et amit 3188-ashoz szedtem le.A linket már,int a glass-ét most hirtelen nem tudom honnan szedtem de amint megtalálom felteszem addig is lassan töltöm fel az osztott.comra ha meg lessz felteszem a linket.próbáltam cwm alól formázni már mindent elő is fordult,hogy inditás után tudtam formázni az sd mert cwm ből nem ment és nem tudtam muntolni.Lehet igazad lesz és a u30gt5 ment fel ha így van hogy lehet vissza tenni vagy kell-egyáltalán mert ezzel a rommal megy szépen.Ki be kapcsolásnáé háttér világitás halványan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8-16GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest