Új hozzászólás Aktív témák
-
corm
senior tag
Na viszont rájöttem, hogy az én gondomra ez mégsem a tökéletes megoldás, bár lehet, hogy olyat szeretnék, amit simán div-ek egymás mögé rakosgatásával úgysem lehet megvalósítani.
Szóval adott ez a nagyonbéta oldal: [link] és amint látjátok az egység megbomlik, azzal, hogy az alján ott van egy szürke téglalap. Nos, az lenne az én tervem, hogy azt odaheggesszem az ikertestvére alá, a gombok és a jobboldali drapp sáv közé. A divek egymás után írása miatt viszont ez megy a következő sorba, így esélyem sincs, hogy odamenjen. Felteszem abolute position értékkel és megfelelően pozícionálva menne, de az nem annyira szép, és egy esetleges átméretezésnél nagy problémák lennének vele.
Van-e valami egyszerű megoldás erre?
A másik: az miért van, hogy IE-ben abszolute semmi nem látszik az egészből? Ennyire azért nem lehet bugos, feltételezem valami a style deklarációs résznél hibádzik, de mi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Csőtörés bemérés - Csőtörés Javítás Szakszerűen
- Professzionális vízszerelés 0-24 akár azonnali kiszállással
- Fiorenzato AllGround eladó
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest