- Milyen TV-t vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Gaming notebook topik
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
-
PROHARDVER!
Ez a topic az Amatőr csillagászattal, csillagászati eszközökkel, és a velük kapcsolatos kérdésekkel, tapasztalatokkal foglalkozik, kizárólag hobbi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gandalf
aktív tag
válasz
kuyarashi #6253 üzenetére
200 ala nem mennek, lehet megveszem a dobsont azt nezegetek ezt-azt aztan meg lehet hozza venni vmi jobb allvanyt, illetve dobsonhoz is lattam goto-t, de az marha draga
addig nem tudom mig nem nezek bele h nagyobb nagyitasnal h mozgatnam az egitest utan
sokat tokolok de meg nezgelodok..nem tudom mekkora kulombseg van egy 150es newton meg egy 200as latvanyvilaga kozott pl..
amugy siman tudnek venni dragabbat is, csak most ugy van beallitva a fizetesem h olyan 60 marad szabad felhasznalasra egyszerre, egyeb regi hitelekre etc mire minten kicsengetek az tobb mint 300k de jovore lejar ev vegen, addig viszont nem varnek
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged