- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagyulajuve
addikt
torrenten úgyis fenn lesz a demo hamarost
-
Etzel
aktív tag
Tehát ha jól emléxem akkor hnap délben lehet töltetni a public demot, már ha felteszik délben
-
LordAxwell
senior tag
Mind Hazug, Nem Ér Semmit A Szavuk, Ennyi ....
-
Dashes
őstag
Ezt nem kellett volna
Legalább előbb szóltak volna...
-
Gerr'y
senior tag
Devs Question: What was the biggest challenge during making Crysis ?
mi volt a legnagyobb kihívás a játék készitése során?
a választ nem fogjuk megtudni, ugyanis lecsatlakozott a egesz Crytek bagazs.
-
törölt tag
Ez mekkora szR már ne is haradudjon seki
...itam ,h elment az áram v mi lof?
-
Etzel
aktív tag
Írta matthew, hogy ne bombázzuk olyan kérdésekkel, a többieket, hogy hány mb-os lesz a demo, haenm inkább azzal, hogy mi volt a legjobb része a crysisnek mikor csinálták.. lol kit érdekel
-
Gerr'y
senior tag
aki kérdezni akar, az matthew-nak irja le pm-be
a vendégeket ne zaklassuk a pükkel.
-
LordAxwell
senior tag
már majdnem odaírtam hogy fucking ea & crytek
-
Gerr'y
senior tag
<@matthew> The public download links will be available at 12pm GMT tomorrow (Saturday). Unfortunately because of this, we won’t be able to release the inCrysis download links until this time. Please accept our apologies for this - this is completely outside of our control.
szombat 12 től lehet tölteni GMT.
<@matthew> Now it is with great pleasure that I welcome our very special guests from Crytek and EA. These guests are Sebastian Spatzek (QA Manager), Eric Lagel (MP Dev. Manager), Michael Kolkau (Senior MP Level Designer), Chris Auty (Lead MP Game Designer) and Alex Marschal (Community Manager) from Crytek and Simon & Andrew from EA. They will now be answering your questions live!
blablabalabalbal....
-
Sirandrish
legenda
válasz
LordAxwell #4177 üzenetére
kb azt hogy holnap kora délután lesz előrhető a demo.
-
Gerr'y
senior tag
<@matthew> First up will be a bit of an official clarification on the demo as I know many are wondering what is going on.
<@matthew> Secondly, we will launch the live Q&A session with our very special guests - so start thinking about your questions now.
<@matthew> After this, we have a few small games and some cool prizes to give away along with some other announcements.
<@matthew> To wrap up, we will be having a mini prize giving and a “thanks” session to all the important people that have made Crysis and inCrysis possible.lesz egy pár szó a demó körüli kavarásról
kédéseket lehet majd feltenni a crytekes arcoknak
aztán apró játékok és nyeremények jönnek, valamint bejelentések
végül köszönetnyilvánítás -
Jhonny06
veterán
Én meg elkeztem BETA-zni, hogy ne legyen annyira hiányérzetem.
-
keIdor
titán
inCrysis Party - Starts this Friday, 1PM GMT. Crytek Guests, Prizes and other news!. Don't ask when the demo is out - there will be news on this very soon!!! Pre-Orders Demo 1PM UTC FRIDAY - PUBLIC DEMO 1PM UTC SATURDAY! ]
-
Sirandrish
legenda
aki nincs ott az erről mindről lemarad
[link] -
edgR
őstag
nem kell menstrualni, leirtam mi a szitu. 1 napot meg csak tuleltek/elunk valahogy.
-
fpeter07
veterán
Nem olvastam vissza 300 hsz-t
De látom nem érkezett meg az olcsó demónk... -
törölt tag
Nem történik semmi a chaten....ez elég gázosra sikerált
-
Kartács
aktív tag
Nem tudok csatlakozni melóból
"Unable to connect : java.net.ConnectException : Connection timed out: connect"
ezt írja... majd nagyvonalakban írja vki mi folyik ott... holnap 2órapfff
-
Dave64
aktív tag
válasz
Sirandrish #4160 üzenetére
kösz, már mingyárt felrobbanok, hogy nem megy fel
-
Gerr'y
senior tag
Fanatikus tag lettem, hurrá!
-
keIdor
titán
Páran már telepítik a demot...
-
Dave64
aktív tag
Tudósitsatok !!!!
-
LordAxwell
senior tag
válasz
Sirandrish #4156 üzenetére
sajnos én sem értem
-
Sirandrish
legenda
válasz
LordAxwell #4154 üzenetére
ez nem rossz ötlet mert hiába vagyok ott egy szót se értek
-
LordAxwell
senior tag
Valaki fordithaná majd ide, hogy mit is írnak
-
keIdor
titán
válasz
Sirandrish #4151 üzenetére
Jaja vagy csak tovább csökken a területe...
-
keIdor
titán
Feljöttek a CryTek-es srácok
-
Spancer RE
aktív tag
Pics*ba
Kép
-
Gerr'y
senior tag
Tényleg k*rva sok magyar csatlakozik
-
Gerr'y
senior tag
ÓÓÓ jön a sok láma magyar, látom ircen
* Keldor_papa_-_pls_in_english (~Keldor_pa@catv-5984bf91.catv.broadband.hu) Quit (Signed off)
-
edgR
őstag
válasz
Sirandrish #4138 üzenetére
mar egyertelmu, hogy holnap du 1kor lesz elerheto szamunkra a demo..:
"*** Topic is [ #inCrysis . www.incrysis.com . inCrysis Party - Starts this Friday, 1PM GMT. Crytek Guests, Prizes and other news!. Don't ask when the demo is out - there will be news on this very soon!!! Pre-Orders Demo 1PM UTC FRIDAY - PUBLIC DEMO 1PM UTC SATURDAY! ]" -
LordAxwell
senior tag
és akkor ez most mi??? nekem - 1 d 00:07:14 :S
Agyam eldobom, yövök haza sulibol mondom dejo szedhetem... erre....
-
Etzel
aktív tag
válasz
Sirandrish #4138 üzenetére
sztem az hogy everybody pls wait
-
Dave64
aktív tag
válasz
Sirandrish #4136 üzenetére
Muszály lesz nekik jóhirrel szolgálni!!
-
Kartács
aktív tag
Ne idegeskedjünk már ezen a pár órán szerintem!
Mindenki képzeljen maga elé 1 vagy 2napos képecskét és holnapra meglesz még örülni is fogunk! Ha elöbb akkor méginkább! Addig nyomjatok mást van bőven ha még nem vittétek végig: HL,Portál,Bio,COD4,UT3...Crysis MP -
Dave64
aktív tag
14:00-kor irtc chat a crytek fejlesztőivel [link]
-
Kartács
aktív tag
Ezek tényleg röhelyesek
(igazavolt 1ik srácnak: lehet Gyúrcsány megvette az EA-t és ezért hazudoznak) ^^13:08: Hát hitegtnek minket. Akkora zűrzavar van, hogy szinte még a fejlszetők sem tudják, mikor jön ki a demójuk. Most egy újabb rossz hír, miszerint holnap du. 1kor. Persze ezek a publikus demóra vonatkozó időpontok. Idézem:
"The demo is going to be released officially on Friday, October 26th at 1:00PM (GMT+1). It will be exclusively available for those who pre-ordered Crysis for about 24hours via the EA downloader. On Saturday, October 27th at 1:00PM the demo will be put online for download an all public sites, so keep tracking your favourite fan site." Link12:47: Gyertek vissza egy óra múlva, mivel most már azt az infót kaptuk, hogy Közép-európai idő szerint 14:00kor kapunk egy demót, bár lehet nem tudunk játszani vele.
-
vazimódó
senior tag
válasz
Sirandrish #4083 üzenetére
Legalább valamivel elmúlatjuk az időt.
-
Jhonny06
veterán
Olyan rohadt nehéz kitűzni egy időpontot amit be is tartanak? Mostmár ott tartunk, hogy azt se tudják mikor jelenik meg.
"When the demo will be public? We don't know."
-
Kartács
aktív tag
válasz
Sirandrish #4114 üzenetére
Akik már rég letöltötték v. most töltik (EA előrendelők) azoknak kell várniuk és időkorlát van a demoban, mert nekik csak ennyi az előnyük hogy hamarabb=gyorsabban letölthetik és mikor mi elkezdjük tölteni (ma-holnap) ők már akkor nyomni fogják!
-
Etzel
aktív tag
Hmmm, hmmm nem jó hír
13:08: Hát hitegtnek minket. Akkora zűrzavar van, hogy szinte még a fejlszetők sem tudják, mikor jön kia demójuk. Most egy újabb rossz hír, miszerint holnap du. 1kor. Persze ezek a publikus demóra vonatkozó időpontok. Idézem:
"The demo is going to be released officially on Friday, October 26th at 1:00PM (GMT+1). It will be exclusively available for those who pre-ordered Crysis for about 24hours via the EA downloader. On Saturday, October 27th at 1:00PM the demo will be put online for download an all public sites, so keep tracking your favourite fan site." Link -
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish #4116 üzenetére
Ja...
Főleg hogy jövő héten szabin vagyok....Nem megy, egyedül vagyok rendszergazda, bekapcsolt gép nem lehet (BV)...
-
szabozeee
aktív tag
Új info szerint 14:00 MA.. [link]
-
Kartács
aktív tag
14:00kor lesz vmi... azt csicsergik... maradjatok vonalban!
-
Gerr'y
senior tag
Tévedtem, holnap 13.00 kor lesz elérhető....
-
Scoobyka
addikt
1,6 x2es procival 2 giga 667-es rammal és 7600 256 mbos kártyán 800*600 minimumon menni fog?
-
mad1
veterán
válasz
Sirandrish #4103 üzenetére
remeljuk hogy jol menjen nallad is
-
mad1
veterán
válasz
Sirandrish #4100 üzenetére
motion blur nelkul tuti lesz 30fps.szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged