Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunmugli
aktív tag
válasz
flashpointer
üzenetére
Azt a két órát inkább játékkal/farmolással töltöm
Ládát az eladom, sosincs benne semmi jó. (Ok, a light engine-nel spóroltam vagy 40 pénzt.) De túl nagy a kísértés a felesleges újrapörgetésre.Jó ötlet eladni a nyersanyagot, csak sajnos inkább építek fegyvert magamnak. Így hatékonyabb lehetek, ergó több pénz jön, ördögi kör

Mindig van a tarsolyban elég fegyver. Első epicre fejlesztés előtt felgyűjtöttem pár vectort és egy autocannont, most meg már 2 equalizer van, hétfőn meg jön az epic fegyverhűtő (70%-os). Legendary meg még nagyon messze van, sőt, az 5 epic is.
Azon gondolkoztam, hogy deflációs modell van. Gondolom a bétában mindenki kapott pénzt, esetleg játék elején, és azóta a market az adóval kiveszi. A ládák meg alig pótolnak valamit. Így pénzt kéne felhalmoznom. Pár videó és a crossoutdb is megerősített erről. Vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung kuponkunyeráló
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Revolut
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- FOTÓS beárazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 450 G6,15.6",FHD,i3-8145U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 27% - HP All-in-One Desktop PC! Intel Core I5-1335U / 16GB DDR4 / 512GB SSD/ Intel Iris XE!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ládát az eladom, sosincs benne semmi jó. (Ok, a light engine-nel spóroltam vagy 40 pénzt.) De túl nagy a kísértés a felesleges újrapörgetésre.