- Milyen egeret válasszak?
- Kompakt vízhűtés
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gege71.hu
addikt
Merre kapható ez nálunk?
-
rumos14
nagyúr
SZERINTEM a Zen a jobb. ha túl tudod tenni magad azon hogy
-nem iPod
-vastagabb
-csak saját programmal másolhatsz rá zenét, videót, adathordozáshoz külön particiót kell létrehozni rajta.
ezek közül engem csak a 3. dolog zavarna. viszont cserébe kapsz egy NORMÁLIS videolejátszót, ami kezeli az elterjedt codec-eket.
amúgy megfontolandó, hogy igazából mp3 (azaz zene) vagy video lejátszót akarsz-e.
első esetben vannak olcsóbb megoldások is, második esetben kevés lehet a 2,5-es kiejlző. -
kovilac
tag
Mielőtt bármihez is hozzákezdenék szeretném leszögezni, hogy nem találtam konkétan eme MP3 lejátszóval foglalkozó topicot. A sima Creative Zen Vision más tészta. De ha valamit rosszul láttam, akkor respect és peace a moderátoroknak.
Szóval. A problémám a következő. Nem tudom, hogy valakinek van-e tapasztalata ezzel a cuccossal kapcsolatban(de gyanítom hogy nem). Valószínű, hogy USAból fogok rendelni egy ilyen cuccost, az egyik segítőkész Moderátor segítségével(előre is köszi neki mindent). Nos tehát, akkor mostmár tényleg konkrétan rátérek a ''problémára''.
Nem tudom, hogy a címben említett, vagy az Apple által gyártott IPOD Video(30gigás) a jobb.
Hozzászólásaitokat előre is köszönöm!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Metal topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kompakt vízhűtés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Panasonic LCD és LED TV-k
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS B550 AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 32Gb RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K ! IR kamera - újszerű
- Samsung S24 Ultra Titanium black 12/256 --Új--
- ZOOM PodTrak P8 - USB-C Podcast keverő
- Lenovo Legion 7 (16ACHg6) RTX 3080 16GB VRAM, 32GB RAM
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Intel Core i3 10105F processzor -- értékelésre vár
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az nekem nem jelent gondot, hogy nem Ipod. Ha valaki esetleg tud olcsón Ipod video-t ami esetleg új, akkor nem kellene kérni az Usa-ban élő moderátor segítségét.
Nem tudom, hogy a címben említett, vagy az Apple által gyártott IPOD Video(30gigás) a jobb.