Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- Mini PC
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Házimozi belépő szinten
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Asztrofotózás
Aktív témák
-
AGE-T
őstag
Szerencsére lóvé probléma megoldódott, megtartanám a zenedobozt! ZÁRHATÓ!
-
AGE-T
őstag
up
-
AGE-T
őstag

-
AGE-T
őstag
Hozzászólás
-
lajo
senior tag
semmi figyelmetlen vagyok
up
30ért viszem
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
AGE-T
őstag
up
-
AGE-T
őstag
up
-
AGE-T
őstag
up
-
AGE-T
őstag
up
-
AGE-T
őstag
up
-
AGE-T
őstag
up
-
AGE-T
őstag
bicajra vagyok ráizgulva, eladom pda-mat, mp3 léjeremet

Aztán télen meg vásárolhatok vissza mindent
-
AGE-T
őstag
up
-
-
AGE-T
őstag
up
-
AGE-T
őstag
tom, csak sziven ütött az 5k

mondjuk 45-ről indulhat.
Egy kis önreklám
mm-ben kóricáltam, és jól végignyálaztam az mp3 pléjer választékot. Halgatóztam egy csöppet, és rájöttem, hogy nem véletlenül került ez annó 120e-be náluk. Sajnos az agyon dícsért ipod photot, vagy mit nem sikerült beüzemelni, pedig kíváncsi lettem volna, de a kistesók egyike sem ért az én kis creativom nyomába..hehe
Mellékesen egy darab ketyere nem volt képes úgy dübörögni, mint enyimé
-
AGE-T
őstag
senki?

-
AGE-T
őstag
up
-
AGE-T
őstag
Eladó lehet a fenti zenedoboz! Nagyon jó hangminőséget tud produkálni, megfelelő fülessel. Átlag mp3 zenéidet úgy hallhatod vissza, ahogy azt csak a felső kategóriás mp3 lejátszók tudják megszólaltatni. A creative oldalán található adatok, mint a jel zaj viszony, valószínüleg egy mp3 fájl mellett nehezen észrevehetőek, de az fix, hogy minőségben ez tényleg tud valamit.
Hátránya egyedül a mérete, mivel egy 2,5ös vinyó lapul a cuccban mely 30giga zene tárolására alkalmas, hadd ne részletezzem, hogy ez mennyi zenét jelent
Egy igazi élmény ennyi zene között válogatni, s mindezt kb 10órán át hallgathatod töltés nélkül. Aksit ócsón lehet hozzá kapni, s egy pótakuval, akár egy komplett utazást is kibír a dobozka. Minőségi alu házban lapulnak a belső szevek, kívűl igényes konzervatív design jellemzi a zen xtrat. Azoknak tudom ajánlani, akik maximális minősgben akarját élvezni a zenét, és képesek kompromisszumot kötni a méreteivel. Bővebb infó, tudásáról, méreteiről itt:[link]
még talán annyit, hogy meg van hozzá minden! Bár látszik a tokján, hogy használt, de a pléyeren még a fólia is rajta van...
Annak adom el aki a legtöbbet ajánlja érte!
Aktív témák
- Formula-1
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mini PC
- Gitáros topic
- ASUS routerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

up
a régi orosz dekkemet is sajnálom mint állat, iszonyat mit belepakoltak