- Analóg fényképezés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
Aktív témák
-
sparc
tag
de azért sztem nem csak az a mérvadó hogy milyen meleg a proci
ugye egy celerond-be kb 125millió trazisztor van, most nem tom pontosan mennyi
egy celeron proci nem nagyon fog túlmelegedéstől elpusztulin hisz elég fejlett hővédelemmel van ellátva
tehát a celeron d 0,09mikronos technológiával műkodnek ami ugye azt jelenti hogy a
processzor belsejében a vezetőszálak 0,09mikron szélesek
a gyári érték felett műkodtetett vezetőszálak egyszerüen elolvadhatnak , ahogy egy biztositék is kiolvad
a proci a magasabb feszültés és a megnovekedett áramerősség kovetkeztében tehát konyebben tonkremegy mint túlmelegedéstől
sztem ez elég logikus
ezért kell óvatosan bánni a feszültségemeléssel
mondjuk vannak kivételek de ezt külonleges hűtéssel mondjuk nitrogénhűtéssel lehetne elérni
tehát otthoni korülmények kozott vigyázni kell
bár talán a prescotok jobban birják a feszültégemelést a northwoodnál ugy tudom a feszültségemelésből adódó tonkremenetel sokkal gyakoribb
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ADATA XPG Valor Air 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest