- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós kamerák
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikehf
csendes tag
Megoldódott a dolog, a hőcső (heatpipe) volt a ludas, valószínű elszökött belőle a gáz. Én először azt hittem az csak egy sima réz cső de ezek szerint gáz is kering benne az viszi át a hőt. Okosabb lettem, ki cseréltem és relative olcsón megúsztam. Köszönöm a segítségeket.
-
mikehf
csendes tag
-
mikehf
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy asus k52f noti i3 370M procival, a probléma a következő:
-egyik napról a másikra irdatlanul elkezdett pörögni a venti kb már bekapcsoláskor/win belépéskor. megnéztem és 70-85 fok között mutat állandóan úgy hogy szinte semmi nem fut, a proci terhelés max 10-20%-os, nem mellesleg a venti hideg vagy épp hogy langyos levegőt fúj. újra pasztáztam a procit de a "hiba" nem szűnt meg.
-a mai nap film nézés közben elérte a 90fokot és ki is kapcsolt a gép, azonnal leszedtem a hátulját megnéztem, és szabad kézzel hozzá tudtam érni a hűtőhöz/procihoz vagyis 40-50 foknál nem lehetett melegebb.
mi lehet a hiba oka és hogyan kezdjek neki az orvoslásnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Automata kávégépek
- UHD filmek lejátszása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Villanyszerelés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Autós kamerák
- Formula-1
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest