- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Házimozi haladó szinten
- Vaku topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
pidzse4 #3657 üzenetére
a 10 fok azert tulzas, az mar inkabb a delid terulete ; de minden cpu más ; szaktopicban van errol is tapasztalat.
Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
Undoroid
őstag
válasz
pidzse4 #3637 üzenetére
Szerintem itt valami más lehet! Magam is rendelkezem egy 6700K-val, ami egy Asus Z170-Deluxe lapban csücsül és köszöni szépen, de semmi baja sincs! 240-es AIO tartotta már az elejétől fogva normál hőfokon (ezzel vettem a félgépet) Nem volt gyilkolva sohasem, alapórajelen jár és az előző tulajdonosa sem préselt ki belőle minden Mhz-et! Ez a proci alapórajelen 4Ghz-en jár és ez 4magon és 8szálon mire nem elég?
Első körben valami szoftveres csúnyaságra gondolnék! Valami kéretlen program (vírus, malware, stb...) pörgetheti a processzorod egyik magját, miközben nem is tudsz róla?! Ezt ellenőrizni lehet azzal, hogy üresjáratban megnézed a processzorhasználatod terheltségét!
A második gondolatom (alaplapcsere volt) az, hogy azt a lapot újonnan
vetted-e vagy valakitől használtan? Ha használtam, akkor irány a BIOS és ellenőrizni mindent! Nem-e lett valami egyedi tuning- vagy magfeszültség belőve és az tréfálkozik?! Ha nem okoz gondot az újra alaphelyzetbe állítás, akkor teljes BIOS-reset és ha szerencséd van, akkor vége is a túlmelegedésnek!
Bocs, kovi11-nek ment volna!
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
RAMyMamy
tag
válasz
pidzse4 #3640 üzenetére
Áh, semmiképp se állok neki én. Még sose csináltam ilyet, nem az új procimon akarom megpróbálni.
Őt találtam itt, értékelései alapján megbízhatónak tűnik, az ár is korrekt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest