Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
- 

deepwell aktív tag válasz  venember83

üzenetére venember83

üzenetéreElso korben bennem is felotlott a kondi de eddig csak olyannal talalkoztam ami pupos volt de meg hibatlanul mukodott, vagy szetdurrant es mar nem mukodott  Gyakorlatilag mindenkeppen erdemes megneznem, a gepet nem kell szetszedni hozza. Ami a merest illeti tudom hogy az alaplapi merok nem igazan pontosak de az a teny, hogy 1 eve 1.525Von ment 3,5 GHzn stabilan akkor a HM 1,47 - 1,49 V korul mutatott most pedig 1.9V ra allitva mutat 1,47V ot es itt megy stabilan talan annyit azert elarul hogy valami huncutsag van a feszultsegszabalyzoval, vagy a tapommal, vagy a procival, vagy fene sem tudja hogy pontosan mivel Gyakorlatilag mindenkeppen erdemes megneznem, a gepet nem kell szetszedni hozza. Ami a merest illeti tudom hogy az alaplapi merok nem igazan pontosak de az a teny, hogy 1 eve 1.525Von ment 3,5 GHzn stabilan akkor a HM 1,47 - 1,49 V korul mutatott most pedig 1.9V ra allitva mutat 1,47V ot es itt megy stabilan talan annyit azert elarul hogy valami huncutsag van a feszultsegszabalyzoval, vagy a tapommal, vagy a procival, vagy fene sem tudja hogy pontosan mivel a kondikat mindenkeppen megnezem ! koszonom a hozzaszolasod ! a kondikat mindenkeppen megnezem ! koszonom a hozzaszolasod !
 [Szerkesztve]
- 

deepwell aktív tag Sziasztok ! 
 Remelem tortent mar ilyen valakivel, es meg tudja mondni, hogy mi lehet a baj, hogy ne keljen darabokra szednem a gepet es napokig tesztelnem 
 A configom nem mai: Abit IC7, 2,8GH Northwood , ATI 9800 pro , DDR-500 Kingmax , Chieftek 460 as ... a tobbi lenyegtelen, meg talan annyi hogy 7 HDD es 2 DVD van meg a tapra kotve. Gyakorlatilag egy olyan fel evvel ezelottig az FSB 250 en stagnalt ez mindnennek jo volt, a proci alapfeszen hozta a 3.5 GHzt a memoria meg ugye amugy is 500 as ... egyik naprol a masikra nem indult a gep kb fel evig hasznaltam 200 as FSB. Tegnap tobbszor is kifagyott jatek kozben, elhataroztam megnezem mi lehet. Beleptem a biosba es a sajat Hardware Monitoraval leolvastattam a Core Voltage -t ami 1.525V ra volt allitva, csodalkozva lattam hogy a mero 1.13V ot mutat, a tobbi feszultseg hajszalpontosan annyi amennyinek lennie kell, meg a 3.3V is 3.2V kornyeken volt. Felemeltem a feszt 1.9V ra, most 1.47V ot mutat a mero, siman megy a gep 250fsb-n, de felek ez nem lesz tartos ! Ha valaki talalkozott hasonlo dologgal kerem ossza meg velem, hogy mi lehet ! Elore is koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis lesz Galaxy S26 Edge. Vagy nem? De!
- Sorozatok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Spórolós topik
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i3-8100
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Gyakorlatilag mindenkeppen erdemes megneznem, a gepet nem kell szetszedni hozza. Ami a merest illeti tudom hogy az alaplapi merok nem igazan pontosak de az a teny, hogy 1 eve 1.525Von ment 3,5 GHzn stabilan akkor a HM 1,47 - 1,49 V korul mutatott most pedig 1.9V ra allitva mutat 1,47V ot es itt megy stabilan talan annyit azert elarul hogy valami huncutsag van a feszultsegszabalyzoval, vagy a tapommal, vagy a procival, vagy fene sem tudja hogy pontosan mivel
 Gyakorlatilag mindenkeppen erdemes megneznem, a gepet nem kell szetszedni hozza. Ami a merest illeti tudom hogy az alaplapi merok nem igazan pontosak de az a teny, hogy 1 eve 1.525Von ment 3,5 GHzn stabilan akkor a HM 1,47 - 1,49 V korul mutatott most pedig 1.9V ra allitva mutat 1,47V ot es itt megy stabilan talan annyit azert elarul hogy valami huncutsag van a feszultsegszabalyzoval, vagy a tapommal, vagy a procival, vagy fene sem tudja hogy pontosan mivel