- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lizakattila
senior tag
válasz
akoska07
üzenetére
Nah, nem is olyan rossz az a kis Xeon proci. Vid alatt majd 1 tized volttal +50%.
Illetve a memkezelése is elég jó a lapnak, mondjuk ehhez olyan memóriák is kellenek.
Viszont tényleg elég jó melegedős darab, ahogy krammerka is írta. Vagy csak a Zalmi nem az igazi (sajnos inkább már csak a neve van meg, nem a hűtési teljesítménye, szerintem). -
krammerka
őstag
válasz
akoska07
üzenetére
Reggelt!
Nállam is járt már olyan deszka ami cicergett,nagy a valószínűsége,hogy nem tiszta lappal került hozzámhoz

Nem ismerem a Xeon procikat,mennyire melegedősek,de nekem az a 60C° a Zalmannal kicsit melegnek tűnik.
Vagy csak megszoktam már a kis E3xxx-ket,azoknál a gyári hűtővel melegszik kb ennyit,3.6GHz környékén.
A ramod cl4-ben jónak tűnik,nekem is be kellene szereznem vmi jobb fajtát.
Bár most a procim is egy 3k-ért vásárolt E1200
,és 3GHz-n hajtom,ennél többet nem nagyon akar menni,de az árát bőven hozza így is 
Új hozzászólás Aktív témák
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

,és 3GHz-n hajtom,ennél többet nem nagyon akar menni,de az árát bőven hozza így is