Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate86
csendes tag
Sziasztok! Április 21-23 ig LAN party t lesz Sajószentpéteren (Miskolctól 15 km re). 5 fős csapatok jelentkezését várjuk. Limit max 80 fő. Az első három helyezett csapat pénz és tárgy jutalmat kap. Részvételi díj 2-3 ezer forint.
Érdeklődni susztermate@freemail.hu és a +36-30-571-36-39 számon lehet -
Tyrael
senior tag
nem egeszen
ugytudom steam-nek van kulon ilyen netcaffe programja (pl. anno emporio-s source tores is egy netcafe-s verziobol lett csinalva, mert ok elobb kaptak meg mindenki masnal)
szal steam kulon kinal vegfelhasznaloi es netcaffes feltetelekkel accountot
http://www.steampowered.com/index.php?area=cybercafes
itt vannak a reszletek
Tyrael -
Pompi
nagyúr
''Megveszed, és onnantól az összes tulajdonodban álló gépen használhatod arra, amire akarod.''
Igencsak nagy tévedésben élsz. Ennyit arról, hogy ''arra amire akarod'' és arról, hogy az ''összes gépen''
''Ön jogosult a termék személyes használatára. Azonban semmilyen módon nem adhatja el vagy adhat át másolatot belőle, nem kölcsönözheti és nem adhatja bérbe, nem másolhatja, fénymásolhatja, reprodukálhatja, fordíthatja más nyelvre, sem nem redukálhatja valamilyen elektronikus vagy géppel olvasható formába a szoftvert részben vagy egészben, a szoftver kézikönyvét és a könyvet. Ön a szoftver egy példányát egyetlen terminálon használhatja, amely egyetlen számítógéphez csatlakozik. Nem bocsájthatja hálózati használatra a terméket és nem telepítheti más módon sem egy időben egynél több számítógépre vagy számítógép terminálra a CENDANT kifejezett és előzetes írásos hozzájárulása nélkül.'' -
Mate86
csendes tag
Sziasztok! Április 21-23 ig LAN party t lesz Sajószentpéteren (Miskolctól 15 km re). 5 fős csapatok jelentkezését várjuk. Limit max 80 fő. Az első három helyezett csapat pénz és tárgy jutalmat kap. Részvételi díj 2-3 ezer forint.
Érdekéődni susztermate@freemail.hu és a +36-30-571-36-39 számon lehet -
KoRner™
tag
Azért lenne elég, mert azért nem fog senki se odamenni, és pampogni, ha egy példányt feltesznek több olyan gépre, amiknek azonos a tulajdonosuk. Megveszed, és onnantól az összes tulajdonodban álló gépen használhatod arra, amire akarod.
Bár igaz, egy Vindóz se lehet több gépen... elvileg. 
-
blise
tag
sziasztok
de én arra lennék kiváncsi hogy a kaidó hogy áll ahhoz a dologhoz hogy én ezt végül is haszonszerzésre használom.....
tudjátok ez oylan mint a dvd knél:
a kölcsöi példány t nem annyiért veszi meg a kölcsönzös mint én otthonra a filmet....
meg annak az elején ott van, hogy nem lehet levetiteni nagy közönség előtt, zárt láncú tv -n stb....
bocs a példáért de ez jutott eszembe....
azon rég tul vagyok, jhogy ahány gép anniy példány
engem inkább ez a haszonszerzéses dolog érdekl...
vagy a kiadónak ahhoz semmi köze, hogy én mire használom amagam kis x db példányát?
előre is köszi a válaszokat -
Pompi
nagyúr
''akkor elvileg elég egy falhasználó is''
Már miért lenne elég?!
Lehet, hogy gyakorlatilag elég, de itt most nem erről van szó! (BTW LANon se biztos, hogy olyan jó, ha mindenki ugyanazzal a szériaszámmal játszik...)
Ahhoz, hogy minden gépen legálisan meglegyen, minden gépre külön példányt kell vásárolni.
Vicces, hogy a végén még oda is írod hogy ez magától értetődő... -
KoRner™
tag
Ha csak LANozásra szeretnéd használni a játékot a netkávézóban, akkor elvileg elég egy falhasználó is. Viszont ha azt szeretnéd, hogy minddel lehessen Neten játszani ugyanazon a szerveren, akkor tényleg meg kell venned annyiszor, ahány gép van. Ezt nem a Licenseben olvastam, de szerintem magától értetődő, hogy így legális.

-
blise
tag
szia
köszi szépen a választ
igen látom hogy van egy csomo CS topik, de szerintem abszolut nem ezzel foglalkoznak, és gondoltam, hogy ez igy elég egyértelmű lenne......
egyébként honnan veszed hogy ez legális lenne?
neked van ez a játék és elolvastad az idevágó részt a szerződésben?
nem kötözködni akarok ám.... -
Dilikutya
félisten
Ha teljesen legálisan akarod csinálni, akkor minden gépre külön meg kell venned. De onnantól, hogy megvetted, használhatod azokon a gépeken.
Az amúgy szerintem teljesen rendben van, hogy amennyiben nem hiba miatt akarod kicserélni, vagy visszaadni a szoftvert, akkor csak bontatlan csomagolásban veszik vissza.
Máskor pedig kérdezz a már meglévő számtalan Counter-Strike topikban
[Szerkesztve] -
blise
tag
sziasztok
lenne egy oylan kérdésem, hogyha megveszek egy példányt a játékból és azt szeretném egy internetkávézóban üzemeltetni, akkor arra milyen szabály vonatkozik?
csak azért mert a mo-i forgalmazó lezárt csomagolásban küldi a játékot és van egy oylan kitétele, miszerint csak akkor veszi vissza ha a csomagolás sértetlen....
márpedig hogy olvassam el ha nem bonthatom fel? ugyanis telefonos érdeklödésre azt mondták, hogy nem kapok mellé külön papiron licenszfeltételeket...
meg gondolom nincs magyarul sem leírva a dolog....
valaki esetleg probálkozott iylesmivel
nem érdekel ha fizetni kell érte külön, csak legális legyen
előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Windows 7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OLED monitor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Honor 90 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Bár igaz, egy Vindóz se lehet több gépen... elvileg.