- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
Endre111
csendes tag
Sziasztok!
RAM bővítésben vagyok egy GA-B250M-Gaming 3 alaplaphoz. A gép 2 x 4 GB PIROS Corsair Vengeance LPX DDR4 2400MHz Kit2 CL14 -gyel lett összerakva. Ilyet már nem találtam sehol, ezért vettem 2 db ugyanilyet, feketében. A problémám az, hogy együtt a 4 db stick semmilyen összeállításban nem működik, nem indul el a gép. Csak a 2 régebbi piros együtt működik, vagy a 2 új fekete, szintén csak együtt.
Azt nyílván csak később, felbontás, ki-beszerelések után vettem észre, hogy a piros stickeken ver5.20 van írva, míg a feketéken ver5.22. Ez lehet az oka, hogy nem működnek együtt? És ha igen, van valami megoldás, amit tudnátok javasolni, vagy ez így ebben a felállásban halott ügy? Mellékelek egy képet is a cuccosról, segítségeteket előre is köszönöm!
Endre
Aktív témák
- Formula-1
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest