Új hozzászólás Aktív témák
-
sestertius
őstag
FBS általános szilikon kaucsuk tömítő ragasztó. Ami jó benne, hogy gumiszerűvé válik, rugalmas, átlátszó, így nem látszik sehol, valamint erős, ugyan akkor kézzel bármikor gond nélkül eltávolítható.
Amikor kint volt a radi, bekentem egy picit a radit - olyan kevés is elég, hogy az össze nyomás után sem bújt ki sehol sem oldalt - a furatok körül, majd hozzá raktam a ventit, és hozzá rögzítettem a négy csavarral. Amikor - kb. fél, egy óra - megszáradt, kiszedtem a csavarokat, és a venti úgy állt, mint a cövek!
Ezt követően raktam be a hűtőt a csavarokkal - a másik ventivel - a házba. Tehát kicsit idő igényes, de ugyan akkor tiszta, állag sérelem nélküli meló.Jó munkát!
-
sestertius
őstag
Sehonnan. Nem magyar szabvány. Én is próbáltam, aztán letudtam még a H50-nél egy egyszerű ragasztással. Ezen a korábban már linkelt képen láthatod, hogy a belső venti csak oda van ragasztva úgy, hogy könnyen, bármikor leszedhető legyen, és normálisan nézzen ki - azaz nem is látszik semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- LEGO klub
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Renault, Dacia topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 20.000 ft tól elvihető ELITRO részletfizetés. Lenovo Legion 5 Gaming kompromisszumok nélkül!
- Csere-Beszámítás! Kezdő számítógép PC Játékra! I7 6700 / 16GB DDR4 / RX 570 8GB / 256SSD+1TB HDD
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest