Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wegener
tag
válasz
jhos910 #1907 üzenetére
At order csak a layer-en belüli helyzetét változtatja meg az elemnek. Nekem viszont a layer-ek egymáshoz való helyzete a problémám. HA megnézed a mellékelt képet, láthatod, hogy a masteren lévő elem (kék) az egyik nem master layer elemet eltakarja (sárga), a másikat nem (piros). Ilyenkor hiába nyomogatod az ordert.
-
wegener
tag
válasz
jhos910 #1905 üzenetére
Az alábbi példában a kék master miért takarja el a sárgát és miért nem takarja el a pirosat? A kék van legalul, mégis eltakarja a sárgát. Hogy lehet beállítani, hogy az alul lévő szint (master) melyik felette lévőt takarja és melyiket nem? Valamit már látok, a létrehozás sorrendjével van kapcsolatban, de én a beállítást szeretném megváltoztatni, ha utólag úgy alakul. Tehát ebben a helyzetben pl. most azt akarom beállítani, hogy a sárga is a kék felett legyen.
-
wegener
tag
Sziasztok!
Corel Draw 12-ben néha a master rétegen lévő cuccok eltakarják a felette lévő nem master rétegen lévő dolgokat, néha meg nem. Tehát felül egy nem master réteg, alatta egy master réteg és mégis a master látszik. Néha meg a nem master látszik. (Én azt szeretném, hogy ami felül van, az valóban felette lenne a többinek.) Lehet ezt valahol állítani? (Természetesen nem a láthatóság ki-be kapcsolással van a gond.)
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest