- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
Új hozzászólás Aktív témák
-
yoshkaa
csendes tag
válasz
zzolika #1339 üzenetére
zzolika!
A saját Corelemben (x4) is ilyen hibásan jelenik meg ,viszont post script3-as formátumban lementve,meg sem nyitja a lementett file-t.Már elég rég keresem erre a problémára a valaszt,különböző forumokban,de konkrét választ még nem talaltam.Csak kell legyen megoldás erre a helyzetre.Köszi a hozzászolást.
-
yoshkaa
csendes tag
Sziasztok.
Segitségre lenne szükségem.Készitettem egy 3d alakú logot egy barátomnak és ő .eps formatumban kéri.El is küldtem,neki de hibásan jelenik meg neki úgy az Adobe ilustrator-ban meg a corel x5-ben.Nekem corel x4-em van.Nálla pixeles az-az elem amelyben pl. Interactiv transparency Tool van használva.A kérdés az lenne,hogy ,hogyan lehet .eps formátumban úgy lementeni egy 3d-s logot ,hogy ugyan úgy jellenjen meg más programokban mint az eredeti?
Úgyan akkor a szinek is megváltoztak az x5-ben nálla.A képeken látható az eredeti formátum ,meg az .eps hibás formátum. Bármilyen információt köszönok .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest