Hirdetés
- Apple MacBook
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
Most próbáltam Corel X4-bõl, publish to pdf, pdf/x1a. Ha kikapcsolom a bitmap downsamplingot akkor meghagyja a kép eredeti felbontását (most pl 872 dpi lett). Ha bekapcsolva hagyom, akkor a beállított 300 dpi lesz. Nem tudom nálad miért butítja le.
Mivel nézted meg a színrebontott pdf-et? Azért kérdeztem hogy nyomták, mert a ctp/ctf rip beállítása is okozhatja. Én Ecrm Harlequin Rip-et használok, ezzel jó a felülnyomás. De küldtem anyagot Agfa, Heidelberg, Fuji gépekre is, ezek is jók lettek.
Én legjobban a szeparált ps-t szeretem, ha lehet ezt használom, itt biztosan azt kapod amit kiküldtél.#1444: És akkor mit szólsz az Office-oshoz? Vagy ha Excelben, Powerpointban kapod a „nyomdakész” anyagot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest