Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
Most próbáltam Corel X4-bõl, publish to pdf, pdf/x1a. Ha kikapcsolom a bitmap downsamplingot akkor meghagyja a kép eredeti felbontását (most pl 872 dpi lett). Ha bekapcsolva hagyom, akkor a beállított 300 dpi lesz. Nem tudom nálad miért butítja le.
Mivel nézted meg a színrebontott pdf-et? Azért kérdeztem hogy nyomták, mert a ctp/ctf rip beállítása is okozhatja. Én Ecrm Harlequin Rip-et használok, ezzel jó a felülnyomás. De küldtem anyagot Agfa, Heidelberg, Fuji gépekre is, ezek is jók lettek.
Én legjobban a szeparált ps-t szeretem, ha lehet ezt használom, itt biztosan azt kapod amit kiküldtél.#1444: És akkor mit szólsz az Office-oshoz? Vagy ha Excelben, Powerpointban kapod a „nyomdakész” anyagot?
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest