Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
nastyvagyok
csendes tag
Köszönöm a segítséget, bár nem értem el egyértelmü sikereket, azért valamire jutottam.
lenne még egy rejtély számomra, ami lehet hogy hasonlo dolog, ennek kérdém a magyarázatát, illetve müködését.A corel Help segítöjében ijen néven fut:"To apply a screen to a bitmap"(screen külcsszo alatt van rögtön)
Mindent a leírás szerint csináltam, de nem történt semmi.Ha esteleg leírnád hogy minek is kéne történni, vagy hogy ez mire valo, és hogyan müködik azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Hardcore café
- 3D nyomtatás
- Építő/felújító topik
- Spórolós topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged