- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
spartan1
aktív tag
maradok a bios-os megoldásnál,vagy lapot kellene cserélnem de azt most nem igazán akarom
-
spartan1
aktív tag
-
spartan1
aktív tag
sziasztok!!segitségeteket kérném.próbálkozok az e4300 órajelét feltolni egy kicsit és akadéjba ütköztem..2342mhz-nél nem tudom tovább tolni a procit.a pcie 100mhz-ra fixáltam a ram időzitést mindig visszaosztom ha emelem az fsb-t de akár milyen magasra állitom az fsb-t a visszaosztás leveszem 2.00-ra=533mhz lessz belőle ha feljebb rakom / 2.66/ akkor bőven túllépi a 700mhz-t. a mostani értékek fsb 260,,fsb arány 8:6 ,,ha tudsz segitségeteket előre is köszi.a lapom Gigabyte GA-945GCMX-S2 v6.6 tudom nem egy nagy szám de ez van
-
spartan1
aktív tag
hali!lehet nem jó topic-ot választottam ha igen bocsi.abban kérném ki a segitségeteket,hogy lecseréltem a celeron 440-emet egy e4300-asra és ha instalálni akarok egy játékot egyből fagy a gép.szerintetek ezt egy xp csere orvosolná?ha tudtok légyszi segitsetek nekem és előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Apple iPhone 15 Pro 1TB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de amig nincs egy jobb chipsett hűtés a gyári passziv gigabyte helyett addig nem merem húzni