Aktív témák
-
S.Feri
őstag
Üdv!
Up. -
S.Feri
őstag
Üdv!
Up. -
S.Feri
őstag
Üdv!
Up. -
S.Feri
őstag
Üdv!
Up. -
S.Feri
őstag
Üdv!
Up. -
S.Feri
őstag
válasz
BlueAthlon #24 üzenetére
Üdv!
Nem is árulnak ilyet itt, senki. -
BlueAthlon
senior tag
up .Tiszteletet parancsoló házról van szó, a kinyitható elejű műanyag csodák komolytalanságnak tűnnek utána(legalábbis az én szememben, bár lehet hogy elfogult vagyok)
[Szerkesztve] -
S.Feri
őstag
Üdv!
Up. -
S.Feri
őstag
Üdv!
Up. -
S.Feri
őstag
Üdv!
UP. -
S.Feri
őstag
Üdv!
Up. -
Ati007
őstag
ha ezt a parittya dolgot nekem cimezted akkor nem értem miért?
Te kerestél ilyen házat én kérdeztem menyit érne neked mondtál egy árat ami elfogadható volt , mondtam hogy anyiért lehet hogy megvállnék töle de rögtön mondtam is hogy furtam rá extra 4 lyukat erre te mondtad hogy neked igy nem kell.Erre küldtem egy képet hogy mirröl is van szó! dehogy parittya lennék? -
S.Feri
őstag
Üdv!
Azért írtam, mert szép szines csövek vannak meg ilyenek, és gondoltam te is ilyen látásmániás vagy. Nem 30-ért akarok venni, hanem 35K alatt.
Nem szeretem a sufni tuningot ennyi az egész.
Köszönöm az ajánlatodat. Csak ne feledd nekem még ezért BP-re kell mennem és helyben megveszem 35K-ba simán 4 kis + lyukacska nélkül.
De hogy némelyik ember mekkora parittya itt. -
Ati007
őstag
tudom modolt nem érdekkel de csak hogy lásd mirröl volt szó:
[link] -
S.Feri
őstag
Üdv!
Up. -
S.Feri
őstag
Üdv!
Up. -
S.Feri
őstag
Üdv!
Keresnék a címben említett házikót, 35000Ft alatti árral.
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest