- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- IFA 2025: Hatalmas táblagépek az Acertől
- Home server / házi szerver építése
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- IFA 2025: Egy normál és papírvékony tábla a Samsungtól
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
atika88
senior tag
Sziasztok! Szeretném újra hűtőpasztázni az E8200 procimon a TX2esemet, mit tudtok ajánlani? Köszönöm a segítséget előre is
-
atika88
senior tag
válasz
Williams #1984 üzenetére
Először is milyen procid van? Mivel most E4300 at írtál...nemtudom h ez van e még vagy új (mivel az AC Alpinét is lecserélted)? Milyen az alaplapod? Így kicsit könnyebb lenne a válasz!
Másodszor mivel mérted? Az ajánlott a REAL TEMP, ami nagy valszínűséggel valós adatokat közöl! Szóval annak kell hinni!
Hármadszorra nézd meg az alaplap biosában h CPUd milyen hőfokon van?
Negyedszerre jól tetted fel ugye a hűtőt? Mivel ez is okozhat problémát h a négy pöcök közül pl egy totál nincs felpattanva ...? -
atika88
senior tag
Üvd!
Nos én azt csináltam, hogy a TX2őt csatiját lekaptam és rátettem a SYSTEMFAN2 re az alapon! Nos ez előző fordulatszám kb 2000volt szinte! Most 1100-1200RMP az alaplap BIOSA szerint, ami szerinte a leghihetőbb adat! EVERST pl kicsit többet mutat! De lényegesen halkabb a hűtő! A másik h előtte 36-39es mag hőfokaim voltak (realt temp szerin) a procim a bios szerint 38fokos! Terhelve nem ment még soha 60fok fölé sem!
Nos ha vkinek egy olcsó gyors megoldás kell ezt tudom ajánlani! Nekem tökéletesen megfelel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzol Screenshot
- ASUS routerek
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest