Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cuko#

tag

válasz DemonDani #1274 üzenetére

Annyiért mérik, mint az aranyat? Bruttó 2520Ft ... Nem olyan drága ez.
    Az egyetlen nézőpontom a "végigolvastam jónéhány tesztet és átnéztem néhány fórumot is, és mindenhol csak dicsérik (a többihez képest is)?!".
    A légszállítása nem rosszabb, mint a hasonló ventiknek azonos zajszinten - silentblade / ultra kaze - és ezek sem sokkal olcsóbbak (ha olcsóbbak). :o
    Garancia is több van rá, mint más ventikre, a csapágyazása is hosszabbtávú halk működést tesz lehetővé.
    - nem bántottál meg, de szerintem tudom, hogy miről beszéltem.

Oibacsi: nem azt mondtam, hogy a legerősebb, hanem hogy szerintem a legjobb - mindenkinek lehet favoritja, és amíg nem általánosítja a véleményét, hogy "a legjobb", akkor - megintcsak szerintem - megoszthatja másokkal is.
    37cfm szvsz bőven elég 92-es helyekre (ház/proci), és ha ezt a többi ventinél halkabban és tovább tudja biztosítani, akkor - megintcsak szerintem - az egy jó venti (- főleg azért mondom ezt, mert én nem szeretnék egy turbinát a gépembe). Hogy valótlan terjedne? Aki ventit (vagy akármilyen hw-t) vesz, elolvashat egy tesztet miután ajánlottak neki valamit, és eldöntheti, hogy valóban erre van-e szüksége.

Zippair: akár vehetnél egy másikat is. De az sem lesz noctua-s. :D 9es cpuhűtője 10k (ebből ~2,5k a venti). Persze akinek a legjobb ár/érték arányú hűtő kell, az továbbra is vegyen tx-et szerintem. :R

Nem a scythe-ot szidom, vagy ilyesmi, ha tényleg szüksége van akkora legszállításra (szóval nem leszabályozná az erősebb ventit halkabbra a potival), akkor vegye azt, persze - én csupán hozzátettem a saját szubjektív véleményem.
    Vagy netán baj, hogy valaki megszólalt rajtad kívül is? QQ Hiszen te most nézted csak ki magadnak - akkor csak te oszthatod? Dd :R

• Hold

őstag

válasz DemonDani #1274 üzenetére

Sosem nézik az ár érték arányt :( TX2 most még mindig verhetetlen nem ?

Új hozzászólás Aktív témák