Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztrofotózás
- Androidos tablet topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autóhifi
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kumpl
aktív tag
Már van PCI-X-em. MSI K8N NEO3-F. Néztem teszteket mielőtt megvettem a lapot, és mindegyxik tesztben dícsérték, hogy milyen gyors, meg hogy szereti a tuningot. Én viszont semmit sem tudok tuningolni. Csak az fsb-t tudom feljebb nyomni, de semmi mást. Lockos a sempron? Akkor hogyan húzzam?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Uplay
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- ASUS PRIME Z590-P
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest